پخش زنده
امروز: -
بیش از 41 میلیون قطعه جوجه ریزی امسال در آذربایجانغربی انجام شده است.
به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای مرکز مهاباد؛ معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجانغربی گفت: میزان جوجه ریزی انجام گرفته در واحدهای گوشتی استان از ابتدای امسال تاکنون ۴۱ میلیون و ۱۹۷ هزار و ۹۰۰ قطعه بوده که در مقایسه با مدت مشابه پارسال ۱۵ درصد رشد داشته است.
پرویز بستانچی، با بیان اینکه از این میزان جوجه ریزی ۷۲ هزار تن گوشت مرغ تولید شده است، افزود: میزان جوجه ریزی از ابتدای آذرماه تاکنون تعداد چهار میلیون و ۷۷۰ هزار قطعه بوده که از این میزان هم هشت هزار و ۶۰۰ تن گوشت مرغ گرم تولید و روانه بازار مصرف می شود.
بستانچی اظهار کرد: جهاد کشاورزی آذربایجانغربی با تلاشهای شبانهروزی و جلسات مستمر با اتحادیههای کشتارگاههای طیور و سایر تشکلها، روزانه به طور میانگین ۲۳۰ تا ۲۵۰ تن گوشت مرغ گرم در سطح استان توزیع میکند.
وی گفت: نیاز روزانه گوشت مرغ استان حداکثر ۲۴۰ تن است و هیچگونه کمبود یا محدودیتی در توزیع وجود ندارد.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجانغربی اضافه کرد: با کشتار مرغ جوجه ریزی شده از نیمه دوم آبان و آذر ماه امسال ، میزان کشتار مرغ در کشتارگاههای استان به بیش از ۲۸۰ تا ۳۰۰ تن در روز رسید که این میزان تولید گوشت مرغ بیش از نیاز استان است.