پخش زنده
امروز: -
نخستین دوره مسابقات آشپزی صحرایی نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران با نام جام شهدای هفتم آذر روز نیروی دریایی در پایگاه پشتیبانی دریایی سیرجان برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز کرمان فرمانده پایگاه پشتیبانی تیروی دریایی سیرجان در حاشیه این مسابقه در جمع خبرنگاران گفت: در این مسابقات با هدف رقابت در کیفیت غذای طبخ شده در مناطق و مراکز نیروی دریایی ارتش ۱۲ تیم آشپزی از مراکز و پایگاههای دریایی کشور شرکت کردند.
ناخدا مصطفی گرامی افزود:: کیفیت برای ما خیلی مهم است ؛ زیرا حافظان مرزهای آبی در خیلی از فصول و ایام سال در پهنه دریاها مشغول انجام وظیفه و ماموریتهای محوله هستند که مثل ناوگروه ۳۶۰ هشت ماه روی آب دریاها بودند و این کیفیت غذا برای آشپزهای هر مرکز دریایی موثر است.
فرمانده پایگاه پشتیبانی ییروی دریایی سیرجان بیان کرد: در این دوره رقابت آشپزی که با طبخ غذای چلو مرغ و ماکارونی انجام شد، منطقه یکم دریایی امامت بندرعباس مقام اول را کسب کرد و پایگاه پشتیبانی دریایی سیرجان و دانشگاه دریایی امامخمینی نوشهر هم به ترتیب دوم و سوم شدند.
بگفته وی: کیفیت غذا، ایمنی در آشپزی، بهداشت، خلاقیت و نو آوری، میزان مصرف آب، دقت در برداشت مواد اولیه و آسیب نزدن به تجهیزات و ابزار آشپزی ازجمله آیتمها و موارد برای کسب امتیاز در این مسابقه جذاب و جالب بودند.