پخش زنده
امروز: -
رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی: در مزارعی که کشاورزان اقدام به رعایت اصول فنی تغذیه کردهاند، عملکرد زعفران تا ۵۰ درصد افزایش داشته است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی، مهدی جعفری گفت: اصول فنی تغذیه شامل استفاده از اسید هیومیک، کوهای آلی گرانوله، کودهای حیوانی فرآوری شده، سولوپتاس، فسفات و پتاس بالا است.
وی افزود: همچنین حفظ علفهای هرز در مزارع زعفران در تابستان و استفاده از مالچ ماسه بادی و خاک در سطح مزارع در تابستان برای صدمه نزدن به کورم (پیاز) زعفران است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی گفت: کشاورزانی که مباحث تغذیه را جدی نگرفتهاند مزارع آنها عملکرد خوبی ندارد و کاهش عملکرد در این مزارع چشمگیر است.
وی به زعفرانکاران توصیه کرد که در صورت نبود بارندگی در پاییز و زمستان، آب دادن به مزارع زعفران را قطع کنند و مبارزه با علفهای هرز مزارع زعفران را در تابستان انجام ندهند تا سطح مزارع پوشیده از گیاه باشد و تبخیر از سطح و صدمه به کورم زعفران کمتر شود.
جعفری گفت: محلول پاشی در ۲ نوبت کودهای پایه و ریز مغذیها در اول و اواخر بهمن ماه توصیه میشود.