پخش زنده
امروز: -
طبق آخرین آمارها، خراسان جنوبی در کشور جزو استانهای آخر در واگذاری تسهیلات طرح فرزندآوری و جوانی جمعیت است که علت آن را کمبود اعتبار اعلام میکنند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی، فهمیه زنگویی امروز در برنامه زنده پرسمان شبکه خاوران با موضوع جمعیت و خانواده گفت: مسئله آمار پایین واگذاری تسهیلات طرح حمایت از خانواده و جوانی جمعیت در استان چند علت دارد و هنوز جوابیه دقیقی از سمت مسئولین جذب اعتبارات به دستمان نرسیده است، ولی با توجه به پاسخهایی که در ستاد جوانی جمعیت استان میشنویم، موضوع این است که اولاً در تمام کشور صف انتظار دریافت تسهیلات طولانی است و اعتبارات استانی پاسخگوی تمام این نیاز نیست.
وی افزود: احقاق حقوق بانوان در جامعه هنوز کاملا مطلوب نیست، اما روند رو به رشدی دارد.
سرپرست دفتر امور بانوان وخانواده استانداری از برگزاری دو کارگاه ویژه بانوان به همت سمنها در این هفته خبر داد و افزود: کارگاره زیست عفیفانه بانوان و کارگاه نقش نما که به بررسی تعارضات بانوان میپردازند، عنوان این کارگاه هاست.
زنگویی با اشاره به اختتامیه رویداد طراحی مد و لباس بومی اصیلا در استان، گفت: کارگاهها و میزگردهای سلامت بانوان در دستگاههای اداری هم تدارک دیده شده است.
وی افزود: رویداد اصیلا پنج گام دارد که گام نهایی، توانمندسازی است تا گروههای تولید کننده نظاممند شوند و به تولید برسیم، یکی از مشکلات ما در استان، تولید انبوه با نگاه بازار شناسانه است که امیدواریم به این هدف برسیم.
سرپرست دفتر امور بانوان وخانواده استانداری با بیان اینکه برای رسیدن به این هدف در طرح اصیلا نیازمند همراهی همه دستگاههای متولی، اصناف، طراحان و تولید کنندگان پارچه هستیم، افزود: رایزنی با سرمایه گذاران پارچه انجام شده، اما تولید ما یا در خارج از استان پسندیده نمیشود یا اینکه زنجیره تولید ما تکمیل نیست.
زنگویی گفت: در استان اقتصادهای خرد زیادی داریم و میتوانند کار کنند، اما مسئله ما تولید انبوه و اتصال به بازار کار است.
وی افزود: زنجیره تولید تا فروش طرحهای مد و لباس استان باید به همدیگر متصل شوند و با حضور همه باشد.
سرپرست دفتر امور بانوان وخانواده استانداری در خصوص واگذاری تسهیلات فرزندآوری گفت: در کش و قوس این هستیم تا جوابیه درستی از سوی مسئول جذب اعتبارات به ما هم برسد و در خراسان جنوبی به نسبت جمعیت، صفهای طولانی داریم.
وی تصریح کرد: ما معادن و فروشگاههای زیادی داریم، اما اینها درآمد و سرمایه خود را در بانکهای استان نمیگذارند، لذا زمانی که پرداخت تسهیلات از محل قرض الحسنه هاست، دست بانکها بسته میشود، البته سازوکارهایی تعریف شده تا سرمایه گذران و معدنها را مکلف کنیم درآمدهای خود را از استان خارج نکنند.