بهره برداری از بخش خدمات تخصصی درمان ناباروری در نیشابور
بخش خدمات تخصصی درمان ناباروری نیشابور امروز دوشنبه در مرکز شمس شرق این شهر و به همت خیر سلامت راهاندازی شد.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی نیشابور در این مراسم گفت: این مرکز به
همت خانواده دکتر شمس شرق از خیرین حوزه سلامت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور که مقیم سویس هستند احداث و به بهره برداری رسیده است.
دکتر مجید درودی افزود: این مرکز با اعتبار ۹۰ میلیارد ریال شامل ۵۰ میلیارد ریال از محل اعتبارات این دانشگاه و ۴۰ میلیارد ریال به همت خیّران در زیر بنای ۲ هزار و ۸۰۰ متر مربع به بهره برداری رسید.
مدیر مرکز پزشکی ناباروری و سلامت مادر و جنین شمس شرق هم گفت: با تلاش تیم مدیریتی درمان و بیمارستان حکیم، خدمات سطح ۲ در این مرکز راه اندازی شده است و اکنون خدمات سطح ۲ نازایی نیز ارائه می شود.
دکتر زهره سالاری با بیان اینکه در این مرکز نیز خدمات سطح ۳ راه اندازی شده است افزود: در کلینیک ناباروری خدمات درمان ناباروری سطح ۲ شامل بررسی علل ناباروری زوجین در قالب کلینیکهای تشخیصی مردان و زنان، خدمات سونوگرافی، اقدامات آزمایشگاهی در زمینه آندرولوژی و تشخیص طبی- پاتولوژی، اقدامات تشخیصی و درمانی از قبیل مشکلات تخمدان پلی کیستیک، سقط مکرر و حفظ باروری، انجام تلقیح داخل رحمی آی. یو. آی، ارائه مشاوره های تخصصی در زمینه های داخلی، عفونی، ژنتیک و تغذیه ارایه میشود.
وی با اشاره به اینکه اولویت مرکز پزشکی ناباروری و سلامت مادر و جنین شمس شرق، اتاق عمل است، ادامه داد: به جز در در مراسم افتتاح این طرح پزشکی مدیرکل امور خیرین و موسسان خیریه و رئیس مرکز پیوند اعضا وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به همراه جمعی از خیران نیز حضور داشتند.
مرکز شهرستان ۴۰۰ هزار نفری نیشابور در جغرافیای مرکزی خراسان رضوی و ۱۲۷ کیلومتری غرب مشهد قرار دارد.
دانشگاه علوم پزشکی نیشابور، به ۵۸۰ هزار نفر جمعیت چهار شهرستان نیشابور، فیروزه، زبرخان و میان جلگه خدمات بهداشتی و درمانی ارائه میکند.