پخش زنده
امروز: -
نخستین کارخانه زعفران مازندران در ساری احداث میشود
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران، مدیر جهاد کشاورزی ساری با اشاره به آغاز برداشت زعفران در این شهرستان، گفت: مجوز احداث نخستین کارخانه زعفران مازندران در ساری صادر شد.
سید اسماعیل علوی با اشاره به کشت ۱۵ هکتاری زعفران در شهرستان ساری افزود: با استفاده از ظرفیت سرمایه گذار داخلی، مجوز احداث نخستین کارخانه فراوری و بسته بندی زعفران در مازندران صادر شد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ساری با بیان اینکه نمونه برداری و آنالیز شیمیایی زعفران تولیدی این شهرستان در سال ۱۳۹۸ انجام شد، تصریح کرد: با توجه به آنالیز انجام شده، میزان کروسین زعفران تولیدی در این شهرستان "۲۹۴" است.
وی با اشاره به اینکه قدرت رنگی زعفران یکی از پارامترهای عمده تعیین کننده کیفیت زعفران میباشد که با اندازه گیری میزان کروسین موجود در آن مورد ارزیابی قرار میگیرد، افزود: کروسین زعفران تولیدی در مناطق بالادست این شهرستان ۴۰ واحد بیشتر از میزان کروسین تولیدی در زعفران ممتاز " ۲۵۰ " است.
این مسوول با بیان اینکه سیاست مجموعه کشاورزی تمرکز بر ایجاد زنجیره کامل تولید زعفران از کاشت، داشت، برداشت تا عرضه آن در بازار داخلی و خارجی است، ادامه داد: راه اندازی این کارخانه با سرمایه گذاری شخصی در بخش دودانگه ساری انجام میشود.
علوی در پایان میزان عملکرد زعفران تولیدی در این شهرستان را ۳ تا پنج کیلوگرم در هکتار اعلام کرد.