پخش زنده
امروز: -
خراسان رضوی در نیمه نخست امسال با تولید ۴۵ هزار تن گوشت قرمز رتبه نخست را کسب کرد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی گفت: ۴۵ هزار تن گوشت قرمز طی نیمه نخست امسال در استان تولید شد که رتبه نخست تولید گوشت قرمز همچنان متعلق به خراسان رضوی است.
مجید جعفری افزود: این میزان تولید گوشت قرمز در خراسان رضوی مشابه تولید مدت مشابه پارسال است و در این زمینه مشکلی در تولید نداریم.
وی گفت: استان اصفهان با اختلاف تولید ۱۵ هزار تن گوشت قرمز پس از خراسان رضوی دومین تولید کننده گوشت قرمز کشور است.
معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی استان افزود: در حال حاضر جمعیت دام سبک گوسفند و بز استان ۶ میلیون و ۸۰۰ راس و جمعیت دام سنگین گاو و گوساله ۳۱۶ هزار راس است.
جعفری گفت: هم اکنون ۱۲ درصد گوشت قرمز کشور در استان خراسان رضوی و ۷۵ درصد پروتئین این استان نیز توسط دامداران سبک تولید میشود.