پخش زنده
امروز: -
میزان تولید محصولات زراعی خراسان رضوی از ۳۳۶۵ هزار تن در سال ۱۴۰۰ به ۴۷۶۴ هزار تن در سال ۱۴۰۱ رسید.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز خراسان رضوی،رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی گفت: سطح زیر کشت اراضی زراعی استان را در سال ۱۴۰۰ حدود ۴۳۴ هزار هکتار بود که در سال ۱۴۰۱ به ۶۰۷ هزار هکتار افزایش یافته است.
غلامرضا قنبری افزود: سطح زیر کشت اراضی گلخانهای خراسان رضوی نیز در مدت مشابه از ۱۵۳.۸ هکتار به ۱۸۱.۳ هکتار رسید که این اراضی شامل کشت سبزی، صیفی، توت فرنگی و گیاهان دارویی است.
وی گفت: در کل استان میزان تولید تمام محصولات زراعی از ۳۳۶۵ هزار تن در سال ۱۴۰۰ به ۴۷۶۴ هزار تن در سال ۱۴۰۱ رسیده که رشدی حدودا ۵۰ درصدی داشته است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی با اشاره به میزان تولید گوشت قرمز و ماهی در استان گفت: با افزایش تولید در سال گذشته سالانه ۹۲ هزار و ۲۶۲ تن گوشت قرمز و ۱۲ هزار و ۵۰۸ تن گوشت ماهی در استان تولید میشود.