در مراسم تجلیل از تولیدکنندگان برتر مطرح شد
نبود صنایع تبدیلی در جغتای؛ ضرر و زیان به تولیدات دامی و کشاورزی
نبود صنایع تبدیلی در شهرستان جغتای با ۵۰۰ هزار تن تولید محصولات زراعی، باغی و دامی، باعث می شود این تولیدات فاسد شود و یا به قیمت اندک به فروش برسد.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما مر کز خراسان رضوی، مدیر جهاد کشاورزی جغتای در مراسم تجلیل از تولیدکنندگان برتر این
![تجلیل از قهرمانان تولید در جغتای تجلیل از قهرمانان تولید در جغتای](/files/fa/news/1402/3/24/9763155_925.jpg)
شهرستان، افزود: نبود راه های مناسب دسترسی به مرکز استان و نیز بازارهای فروش، در این ضرر و زیان وارده بی تاثیر نیست که همه این ها باعث متضرر شدن کشاورز و دامدار می شود.
محمدجواد ایزدیان مشکلات حوزه کشاورزی را برای تولید کنندگان، ارتباط نداشتن بهره برداران با تشکل های کشاورزی، نبود صنایع تبدیلی در شهرستان و کمبود اعتبارات حوزههای دولتی و خصوصی که تمایل به سرمایه گذاری ندارند، برشمرد.
وی تصریح کرد: کشاورزان شهرستان اغلب جوان و باسواد هستند و همین ترکیب سبب شده سربازان خط تولید در جغتای به دنبال برنامههای آموزشی و ترویجی بوده و حوزه کشاورزی، علمی و ضریب مکانیزاسیون آن در این شهرستان بالا باشد؛ چون کشاورزان ما به دنبال بهره وری و تولید بیشتر هستند.
ابوالقاسم ابراهیمی فرماندار شهرستان جغتای نیز با قدردانی از کشاورزان که سال گذشته رتبه دوم تولید گندم استان را کسب کرده بودند، از مسئولان کشوری و استانی حوزه کشاورزی خواست که در توزیع اعتبارات و تجهیزات نوین کشاورزی، به جغتای توجه بیشتری داشته باشند.
مدیریت زراعت جهاد کشاورزی خراسان رضوی هم گفت: کود دهی به موقع و آب دهی، مراقبت و مبارزه با آفات، باعث افزایش تولید و بهره وری میشود.
حاجی نژاد افزود: از ۹۸ نفر تولید کننده برتر کشوری، ۱۱ نفر سهم خراسان رضوی بود و تولید کننده برتر این استان هم از جلگه رخ با تولید ۱۵ تن در یک هکتار، معرفی شد.
در پایان این مراسم از ۲۸ تولید کننده برتر شهرستان جغتای، تجلیل به عمل آمد.