پخش زنده
امروز: -
مدیر طیور جهاد کشاورزی خراسان رضوی گفت: روزانه ۵۰۰ تن مرغ گرم تولید می شود و مشکل مرغ که ناشی از کاهش جوجه ریزی در اسفند بود به تدریج برطرف شود.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، محمدمهدی یعقوبزاده روز دوشنبه افزود: طی فروردین امسال در مجموع هفت میلیون و ۱۳۰ هزار قطعه جوجه ریزی در استان ثبت شده است که ورود مرغ تولیدی ناشی از آن مشکل ۲۰ روز گذشته مرغ گرم در بازار را برطرف خواهد کرد.
وی گفت: طبق اعلام وزارت جهاد کشاورزی قیمت توافقی عرضه مرغ گرم کیلویی ۷۳ هزار تومان است و هرگونه افزایش قیمت بیش از این میزان تخلف محسوب میشود.
مدیر دفتر طیور، زنبور عسل و کرم ابریشم در سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی افزود: خوشبختانه در حال حاضر تامین مرغ گرم بدون هیچ مشکلی در حال انجام است و طی روزهای آینده روند تولید افزایش هم دارد.
یعقوب زاده گفت:در اردیبهشت امسال نیز تاکنون سه میلیون و ۸۷ هزار قطعه جوجه ریزی در استان انجام شده است که پیش بینی می شود تا پایان ماه با حمایت از این بخش نسبت به فروردین گذشته افزایش مطلوبی حاصل شود.
خراسان رضوی دارای هزار و ۵۸۰ واحد تولید کننده مرغ گوشتی به ظرفیت ۳۰ میلیون و ۸۰۰ هزار قطعه است.