همسر رئیس جمهور:
تهاجم فرهنگی توسط رسانهها تهدیدی برای کشور است
هماینک رویکرد اقتصادی بر همه حوزهها و ارزشها در جهان صدمه و آشوب وارد کرده است و هم اکنون به طور کامل نتوانستهایم از تهاجم فرهنگی توسط رسانهها در امان بمانیم.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما، مرکز خراسان رضوی، دکتر جمیله علمالهدی همسر رئیس جمهور
در مراسم افتتاحیه جشنواره بین المللی رسانهای خورشید در مشهد گفت: اینک رسانهها مرزها را در نوردیده و به درون خانهها، دانشگاهها و مدارس نفوذ کرده و از همه مرزها عبور کرده و به این آشوب کمک میکنند.
وی افزود: راه جمهوری اسلامی ایران در وضعیت موجود به آیندهنگری اسلامی وابسته است، در این راه نجات انسان قطعی است و توجه به خانواده و احیای آن محور اساسی است.
استاد دانشگاه شهید بهشتی افزود: کسانی که به فکر بهتر شدن شرایط هستند باید خود اصحاب رسانه باشند، به عنوان رسانه هم میتوان به این آشوب دامن زد و هم از ارزشهای اخلاقی دفاع کرد.
وی با اشاره به اینکه رسانههای معاند با نفی ارزشها برای لذت بردن از زنان سوء استفاده میکنند، گفت: در همه دورانها زنان مورد سو استفاده بوده اند، اما هیچ وقت تا این حد همه زنها مورد سوء استفاده نبوده اند، در این شرایط امکان طغیانگری بسیار زیاد است و همچنان در جستجوی آزادی هستیم و آزادی به رهایی جنسی و طغیانگری تبدیل شده است.
دکتر علم الهدی بیان داشت: خودکشی انسان خودفرهیخته، فروپاشی خانواده را در پی دارد، خانواده به عنوان الگوی زندگی به فراموشی سپرده شده است و با فروپاشی خانواده یک الگوی زندگی فرو میپاشد.
وی ادامه داد: زنان در این مسیر قربانی اول هستند و زودتر دچار مشکل میشوند و با فروپاشی خانواده زنها و مردها هر دو رها میشوند.
همسر رئیس جمهور تاکید کرد: رویکرد اقتصادی که منفعت را در «ماتریالیسم» خلاصه کرده، دست به کنترل رسانه زده و میخواهد میلی جنسی را تشدید و آزادی را به معنای آزادی جنسی معنا کند و اقتصاد را بر این اساس رونق میدهد.
وی افزود: در شرایطی که پای «مد و فشن» در رسانه باز میشود، رسانه تحت تاثیر بازار قرار میگیرد و بازار نیز تبدیل به رسانه میشود، لذا اصحاب قدرت به دنبال کنترل رسانه هستند.
علم الهدی گفت: رسانه منطقه جدیدی برای رقابت قدرت است لذا جشنواره بین المللی رسانهای خورشید برگزار شد تا صدای بانوان به گوش جهانیان برسد، چراکه صدای ما را در گلو نگه میدارند.
وی با بیان اینکه مداخله کنندگان و عوامل تولید رسانه مشخص میکنند رسانه جهان آینده را به کدام سمت میبرد، افزود: در رویکرد دینی خود بسیار امیدوار به آینده رسانه هستیم که اگر تولیدکنندگان و مصرف کنندگان رسانه با اندیشمندان همراه نشوند، فروپاشی خانواده مانند بمب هستهای باعث فروپاشی جوامع میشود.
هشتم مهر امسال حدود ۱۰۰ نفر از بانوان و فعالان رسانهای از ایران و حدود ۴۰ کشور جهان در قالب نخستین جشنواره بین المللی رسانهای خورشید در مشهد گرد هم امدند.
نخستین جشنواره بین المللی رسانهای خورشید با شعار "زنان روشنگری میکنند" به یاد شهیده راه روشنگری «شیرین ابوعاقله» برنامه ریزی شده است که به دست رژیم اشغالگر قدس به شهادت رسید.
شیرین ابوعاقله (۳ آوریل ۱۹۷۱ – ۱۱ مهٔ ۲۰۲۲) خبرنگار فلسطینی بود که به مدت ۲۵ سال در شبکه عربی زبان الجزیره فعالیت میکرد. او یکی از خبرنگاران فعال در خاورمیانه بود که که اخبار مرتبط با فلسطین را پوشش میداد. در ۱۱ مهٔ ۲۰۲۲ درحالی که مشغول پوشش اخبار حمله نیروهای ارتش اسرائیل به شهر جنین در کرانه باختری بود مورد هدف نیروهای اسرائیلی قرار گرفت و به دلیل اصابت گلوله به سر جان باخت.