به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما ، علی اسدی در سومین رویداد کشوری فولادیشو که در سالن پندار پارک علم و فناوری دانشگاه تهران برگزار شد ، گفت : این سکو در حال تکمیل شدن است و امید میرود بتوان از این طریق ارتباط سرمایهگذار و سرمایهپذیر، تسهیل و زمینه توسعه و تعالی فعالیت شرکتهای دانشبنیان و فناور و توسعه زیستبوم فناوری و نوآوری فراهم شود.
وی افزود : همچنین در این سکو ؛ لزومی ندارد سرمایهگذار یا سرمایهپذیر در دانشگاه تهران باشد، بلکه میتوانند در سراسر کشور باشند.
رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه تهران با بیان اینکه امروز به معنای واقعی مفهوم عملیاتی کردن ارتباط میان دانشگاه و صنعت را شاهد هستیم، افزود: سالهاست بحث ارتباط آموزش، تحقیق و جامعه و نیز ارتباط دانشگاه و صنعت مطرح است که با برگزاری چنین رویدادهایی رگههایی از این ارتباط را شاهد هستیم.
وی با بیان اینکه همکاری خوبی با شرکت پشتیبانی و توسعه فناوری و نوآوری فولاد مبارکه اصفهان (MSTID) آغاز شده است، افزود: در این همکاری فضایی به مساحت ۳۰۰۰ متر مربع تا سال آینده به فضای زیستبوم نوآوری و فناوری پارک علم و فناوری دانشگاه تهران اضافه میشود تا شرکتهای دانشبنیان و فناور از این فضا بهرهمند شوند.
اسدی، با بیان اینکه هاب و دبیرخانه طرح «تانا»ی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری (توسعه اکوسیستم نوآوری استانها) در پارک علم و فناوری دانشگاه تهران و برنامهریزی و راهبری این طرح توسط وزارت علوم انجام میشود، گفت: تانا یک مولتی ایونت (رویداد چندگانه) است و همه کسانی که بازیگران اصلی این رویداد هستند، در آن حضور دارند.
وی افزود : در بخش B ۲ B رویداد کشوری فولادیشو از ظرفیت و پتانسیل همه شرکتها و صاحبان ایده، متخصصان، دانشجویان و اساتید برای برطرف کردن مشکلات مرتبط با صنعت فولاد مبارکه استفاده میشود.
رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه تهران، با بیان اینکه مباحث زیادی در بخش فولاد اعم از محیط زیست، کاهش مصرف آب، ضایعات و ... وجود دارد که میتوان از این ظرفیت موجود استفاده کرد، افزود: بازیگران فراوانی اعم از دانشجویان، اساتید، شرکتهای فناور و نوآور، دانشبنیان، استارتآپ وجود دارند که وقت، فکر و ایده خود را صرف حل مسائل اینچنینی میکنند و ریاست دانشگاه تهران حمایت خود را از فعالیتهای دانشبنیان و فناور اعلام کرده است.