پخش زنده
امروز: -
شگفت انگیز ترین خواص سرکه انگبین که نشنیده اید.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اراک؛ شربت انگبین خون را تصفیه و غلظت خون را برطرف میکند شربت سرکه انگبین تاثیر چشمگیری در پاکسازی معده،کبد،کلیهها و مجاری ادراری و دفع سنگ کیسه صفرا و کلیه دارد.
آشنایی با خواص سرکه انگبین
سرکه انگبین یکی از انواع شربتهای گوارا، قدیمی و پرطرفدار ایرانی است که از گذشته تاکنون برای کاربردهای مختلف، مورد استفاده قرار گرفته است. در گذشته سرکه انگبین را با عسل طبیعی خالص ترکیب میکردند، اما به دلیل گران شدن عسل در سالهای اخیر، از شکر به جای عسل استفاده کردند و سرکه انگبین را با نام سکنجبین، معرفی کردند؛ بنابراین تفاوت سرکه انگبین و سکنجبین در نوع شیرین کننده مورد استفاده در تهیه این نوشیدنی میباشد.
یکی از خواص سرکه انگبین علاوه بر اصلاح مزاج و خوش طعم بودن، فواید بسیاری را برای بهبود و درمان عملکرد اعضای بدن، در پی دارد و در طب سنتی، به عنوان دارویی شفا بخش از آن یاد میشود. رفع بیماریهای کلیوی، خارج کردن سنگ کیسه صفرا، رفع سنگ کلیه، پاکسازی سموم بدن، کاهش غلظت خون، پاکسازی کبد، درمان بیماریهای پوستی، درمان سرماخوردگی، رفع قارچ و باکتری، رفع پسوریازیس و درمان اگزما از جمله خواص مصرف سرکه انگبین است.
سرکه انگبین برای درمان رفلاکس معده، اسید معده و سوزش سردل موثر است. این شربت به برطرف کردن التهاب مفاصل یا آرتریت کمک مینماید. سرکه انگبین برای التهابات کبد و تعادل حرارت و کنترل صفرا، نقش موثری دارد. مصرف منظم این ماده سبب کاهش فشار خون، کاهش غلظت خون، کاهش چربی خون و کاهش قند خون کمک میکند و تمام عروق بدن را باز میکند تا از بروز بیماریها و حملات قلبی جلوگیری نماید. اگر تمایل به آشنایی بیشتر با این نوشیدنی گوارا را دارید،
سرکه انگبین و فشار خون
سرکه انگبین حاوی طیف وسیعی از انواع ویتامینها و املاح مورد نیاز بدن همچون ویتامینهای آ، ب، ث، سدیم، کلسیم، منیزیم، آهن، پتاسیم، پروتئین، منتول، کربوهیدرات، مس، فسفر، گوگرد، فلاونوئیدها و اسید استیک، فروکتوز و ساکاروز میباشد و به همین علت، مصرف این شربت گیاهی در درمان بسیاری از بیماریها تاثیر گذاری فوق العادهای دارد. فشار خون بالا یک عامل خطر مهم در ایجاد نارسایی قلبی است. فشار خون بالا به دلیل شرایط محیطی عروقی و عوامل وراثتی رخ میدهد که میتواند منجر به نارسایی کلیه، مشکلات عروق محیطی، تخریب عروق شبکیه چشم، سکته مغزی و حملات قلبی شود؛ به همین دلیل پیشگیری و درمان آن بسیار مهم است. سرکه انگبین انسداد عروق بدن را باز کرده و خون با سرعت بیشتری در رگها جریان پیدا میکند. شربت سرکه انگبین، توانایی تجزیه مواد لزج و چسبندهای که به سطح و جداره عروق متصل میشوند را دارد و از همین طریق، فشار خون را کاهش میدهد و از بروز سکتههای مغزی و قلبی جلوگیری میکند.
نوشیدن شربت سرکه انگبین سبب حفظ سلامتی بدن افراد میشود و مصرف منظم سرکه انگبین غلظت خون را از بین میبرد و باعث کاهش سکتههای قلبی و مغزی میشود. این ویژگی یکی از مهمترین خواص و کاربردهای سرکه انگبین میباشد. در حقیقت، انسداد عروق منجر به عمل قلب باز میشود که یکی از دشوارترین عملها محسوب میشود؛ برای رفع رسوب گرفتگی رگ ها، میتوان از شربت سرکه انگبین استفاده نمود تا بدن ضدعفونی شود و سبب از بین رفتن باکتریها و قارچها میشود.
یکی از فواید سرکه انگبین؛ اگر با عرق برگ زیتون و گردو ترکیب شود، از خواص خوبی در راستای کاهش فشار خون برخوردار خواهد بود، اما با این وجود، توجه داشته باشید که بیماران قلبی و عروقی بایستی بنابر شرایط و شرح وضعیت خود، حتما در مورد مصرف سرکه انگبین با پزشک مشورت نمایند.
طرز استفاده از سرکه انگبین برای لاغری
طبق اعلام وزارت بهداشت، شیوع چاقی و اضافه وزن در جمعیت ایران رو به افزایش است و یکی از پرکاربردترین نوشیدنیها برای لاغری در طب سنتی، سرکه انگبین میباشد. این شربت، منافع سرکه را دارد و میتواند متعادل کننده حرارت و التهابات کبد باشد و در بریدن صفرا شهرت دارد. سرکه انگبین باز کننده عروق بدن و مجاری بوده و خون را تسویه و غلظت خون را برطرف میکند؛ مصرف آن تاثیر بسزایی در پاکسازی کبد، معده، کلیهها و مجاری ادراری افراد دارد و به دفع سنگ کیسه صفرا و سنگ کلیه کمک مینماید.
برای افرادی که دچار اضافه وزن هستند، مصرف این نوشیدنی موجب تعدیل اخلاط چهارگانه بدن، چربی سوزی، تقویت سیستم ایمنی بدن، کاهش وزن، رفع بیماریهای ناشی از سردی و افزایش حرارت و سوخت و ساز بدن میشود. دانشمندان تاکنون مطالعات زیادی بر روی خواص سرکه انگبین انجام داده اند و طبق یافتههای آنان، این نوشیدنی معجزه آسا، تاثیر فراوانی بر عملکرد صحیح اعضای داخلی بدن دارد.
یکی از این تحقیقات راجع به چگونگی اثرگذاری سرکه انگبین بر روی وزن افراد و تناسب اندام انجام شده است؛ نتایج حاصل بسیار شگفت انگیز است، افراد چاقی که بطور روزانه از سرکه انگبین استفاده کردند، با کاهش وزن، کاهش چربی و کاهش میزان ورم بدن مواجه شدند. همچنین در مطالعهی دیگری مشخص شد که مصرف سرکه انگبین همراه با وعدههای غذایی، سبب کاهش ولع و افزایش احساس سیر بودن میشود و این عامل منجر به کاهش اشتها در افراد دارای اضافه وزن و کمک به کاهش مصرف کالری میشود.
با افزودن عسل طبیعی به سرکه سیب یا سرکه انگور، میتوانید طعم و مزه سرکه انگبین را بهبود بخشید و به همین ترتیب بدن خود را از سموم جدا کنید. طرز استفاده از سرکه انگبین برای لاغری بدین صورت است که روزانه یک ساعت پیش از صرف ناهار، این شربت را میل نمایید؛ این شربت اگر به اندازه مصرف شود، ملین است و به مشکلات گوارشی افراد چاق نیز کمک خواهد کرد.
طرز استفاده سرکه انگبین
سرکه انگبین با سکنجبین از تفاوتهایی برخوردار است؛ از این جهت که سرکه انگبین را با سرکه و عسل طبیعی خالص تولید میکنند و سکنجیبن را با استفاده از شکر و سرکه غیر طبیعی تولید میکنند که خواص درمانی سرکه انگبین شفابخش را ندارد. در مصرف سرکه انگبین نباید زیاده روی شود. بدین صورت که پس از هر سه هفته استفاده از این ماده به مدت یک هفته مصرف را قطع و در صورت تمایل مجدد شروع به مصرف نمایید. این شربت را در یخچال نگهداری کنید و به مدت سه هفته روزانه مصرف کنید. سرکه انگبین برای افرادی که دچار زخم معده، اسهال، سرماخوردگی و افرادی که دچار مشکلات مفصلی مانند ساییدگی استخوان هستند، مضر است. سرکه انگبین ساده میتواند بلغم، سودا و صفرا رو از بدن دفع نماید و برای تاثیرگذاری بیشتر میتوان از ۲ واحد نعناع به همراه ۳ واحد سرکه انگبین استفاده کرد.
اگر تمایل به افزایش خواص سرکه انگبین برای قلب و عروق و نفوذ کنندگی آن در رگها دارید، میتوان به جای عرق نعناع از گلاب استفاده نمود. همچنین اگر به جای نعناع، آب بِه را به سرکه انگبین اضافه کنید، سبب افزایش اشتها و چاقی میشود. همچنین برای درمان اختلالات هورمونی بانوان و گُر گرفتگی زنان یائسه، سرکه انگبین را با عرق رازیانه میتوان مصرف کرد. اگر از عناب را به مدت ۳ روز در سرکه انگبین قرار دهید و مصرف کنید برای رفع و درمان بیماریهای خونی موثر خواهد بود. توجه شود افرادی که از از مزاج گرم برخوردار هستند و کبد خیلی گرمی دارند و احساس گُر گرفتگی میکنند و جوش و کهیر میزنند، سرکه انگبین به همراه کاسنی برایشان مفید خواهد بود. افرادی که از دردهای سیاتیک رنج میبرند، میتوانند سیر را خُرد کنند و در سرکه انگبین به مدت سه روز قرار دهند و سپس مصرف کنند. سرکه انگبین زرشکی نیز که به جای سرکه محتوی آب زرشک باشد، برای دفع صفرای اضافه بدن، کاهش حرارت بدن، تقویت قلب و باز کردن عروق مفید است.
اگر افراد از یبوست رنج میبرند، در سرکه انگبین از بابونه استفاده کنند تا مشکلشان حل شود. اگر از نداشتن فشار خون مطمئن هستید میتوانید از شیرین بیان یا زنجبیل در سرکه انگبین استفاده نمایید. سرکه انگبین معتدل کننده مزاج هست، اما برای تهیه سرکه اگبین گرم، به آن، زنجبیل و دارچین اضافه نمایید تا مزاج را رو به گرمی ببرد.
ابتدای متن توی پاراگراف دوم نوشته شده سرکه انگبین برای سرماخوردگی مفید هست و توی بخش طرز استفاده سرکه انگبین نوشته شده برای سرماخوردگی مضر هست??