پخش زنده
امروز: -
مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی گفت: سازمان راهداری و حملونقل جادهای در حال اجرای مراحل مناقصه برای انتخاب پیمانکار است تا ناوگان بار و مسافر به سامانه پایش هوشمند تردد ناوگان مجهز شود.
آقای علی اکبر نژادعلی مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی در گفتوگوی اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صداوسیما، با اشاره به امضای تفاهمنامه چهارجانبه راهاندازی سامانه پایش هوشمند تردد ناوگان (سپهتن) در پنجم اردیبهشت امسال، گفت: بر اساس قانون، قرار بود که شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی تا تیر، اطلاعات مربوط به اولویت بندی ناوگان حملونقل را در اختیار سازمان راهداری و حملونقل جادهای قرار دهد.
وی تأکید کرد: ما این اطلاعات را در همان اردیبهشت در اختیار سازمان راهداری و حملونقل جادهای قرار دادیم و از این بابت مشکلی نیست.
این مقام مسئول درباره عمل کردن سایر دستگاههای اجرایی به مفاد تفاهمنامه چهارجانبه راهاندازی سامانه سپهتن هم گفت: شرکت ملی پالایش و پخش فرآوردههای نفتی ایران برای این که مشکلاتی که طرفهای دیگر مطرح میکردند سریعتر رفع شود، جلساتی را با حضور نمایندگان این دستگاهها برگزار کرد و حتی مباحث مربوط به پدافند غیرعامل و ارتباط آن با سازمان راهداری برطرف شد.
وی اظهار کرد: مراحل برگزاری مناقصه در سازمان راهداری و حملونقل جادهای در حال برگزاری است و امیدواریم که این سازمان با انتخاب پیمانکار و برنامهریزی منظم در این حوزه، هرچه سریع تر، ناوگان حملونقل بار و مسافر به سامانه سپهتن مجهز شود تا اطلاعات سیر حرکت و عملکردی ناوگان را به صورت برخط داشته باشیم؛ با این اقدام، تخصیص سوخت بر مبنای واقعی عملکردی و پیمایش انجام خواهد شد.
بیشتر بخوانید:
بر اساس بند «ب» ازتبصره ۱۴ قانون بودجه امسال، وزارت راه و شهرسازی با همکاری وزارت نفت و وزارت کشور و پلیس راهور و سایر دستگاههای مربوط موظفند تا پایان سال ۱۴۰۲ نسبت به اجرای حداقل ۵۰ درصدسامانه پایش و نظارت هوشمند تردد ناوگان حمل و نقل جادهای (سپهتن) برای ناوگان دیزلی حمل بار برون شهری و ۱۰۰ درصد برای ناوگان اتوبوس برون شهری اقدام کند؛ همچنین وزارت نفت مکلف بوده، ناوگان دارای اولویت را ظرف سه ماه پس از ابلاغ این قانون، تعیین کند.
شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی اعلام کرده، در صورتی که این سامانه راهاندازی شود، تخصیص سوخت به ناوگان دیزلی برون شهری به جای تأخیرهای ۱۵ روزه، برخط انجام خواهد شد و این خودروها بر اساس عملکرد واقعی خود سهمیه سوخت خواهند گرفت که توزیع عادلانه گازوئیل و یارانه آن را در پی دارد.