پخش زنده
امروز: -
تولید محصولات دام و طیور در استان اصفهان نسبت به سال قبل، حدود پنج درصد افزایش یافته است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز اصفهان ؛ معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان با بیان اینکه هم اکنون وضع تولید محصولات دامی و طیور در استان اصفهان مناسب است گفت:در پنج ماهه امسال نسبت به مدت مشابه پارسال، تولید تخم مرغ ۱۸ درصد، شیرخام دو و ۶ دهم درصد، سایر ماکیان به غیر از مرغ ۱۲ گوشت قرمز یک درصد در استان اصفهان افزایش داشته است.
حسین ایراندوست افزود:حدود هشت میلیون جوجه ریزی ماه قبل انجام شد که نسبت به تابستان پارسال، بیش از ۲۰ درصد افزایش داشته است.
وی ادامه داد:روزانه هزار تن مرغ زنده به کشتارگاهها عرضه میشود که با مازاد تولید روبرو هستیم و شرکت پشتیبانی امور دام استان اصفهان خرید آنها را از هفته گذشته شروع کرده و به همین علت قیمت مرغ هم نسبت به هفتههای گذشته مرتب رو به کاهش است.
ایراندوست افزود: روزانه حدود ۴۰۰ تن تخم مرغ تولیدمی شود که نیمی از آن به خارج از استان اصفهان صادرمی شود.
مدیرپشتیبانی امور دام سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان گفت: براساس برنامه دولت که به استانها تکلیف شده، بنا داریم با افزایش آمار جوجه ریزیها، قیمت مرغ را به سمت نرخ مصوب ببریم.
ایراندوست افزود: با برنامه ریزیهای انجام شده وضع نهادهها رو به بهبود است و کنجاله سویا هم از طرف شرکت پشتیبانی امور دام در حال توزیع است و با توجه به تأمین ارز، کنجاله سویای بخش خصوصی هم در حال ارسال به استان هاست.
وی با بیان اینکه، استان اصفهان با تولید ۷۲هزار تن گوشت قرمز در سال، رتبه دوم کشور را دارد گفت:در خصوص گوشت قرمز برنامه ریزیهایی در قالب تولیدقراردادی و حمایت از پرواربندها انجام شده است.
استان اصفهان با بیش از دو میلیون و ۳۰۰ هزار تن تولیدات دامی و طیور و سهم بیش از ۱۳ درصدی تولیدات کشوردر این خصوص، رتبه اول را دارد.