پخش زنده
امروز: -
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بر تقویت گردشگری سلامت به ویژه در استانهای مرزی کشور و ضرورت اطلاع رسانی توانمندیهای درمانی کشورمان در منطقه تاکید کرد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از وبدا، بهرام عین اللهی وزیر بهداشت در آیین افتتاح ۱۳ پروژه سلامت استان سیستان و بلوچستان در ستاد دانشگاه علوم پزشکی زاهدان با اشاره به بکارگیری رایزن سلامت در کشورهای منطقه برای گسترش گردشگری سلامت، گفت: در ایام اربعین، دست کم ۲۰۰ هزار نفر از اتباع غیرمقیم، از مرزهای کشورمان عبور و به عراق سفر میکنند که فرصت خوبی برای آشنایی آنها با توانمندیهای کشورمان در حوزه سلامت است.
وزیر بهداشت همچنین با اشاره به دستورات متعدد دین اسلام در حوزه سلامت جسمی و معنوی گفت: برای تامین سلامت مردم، نیازمند کار جمعی و هم افزاهستیم و هیچ اقدامی در حوزه سلامت را نباید کوچک و کم اهمیت بشمریم.
دکتر عین اللهی با بیان اینکه هر منطقه از کشور با توجه به شرایط اقتصادی، اجتماعی و اقلیمی نیازمند برنامههای کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت دانشگاههای علوم پزشکی است، بر ضرورت اصلاح سبک زندگی به ویژه با ترویج تغذیه سالم و توجه به فرهنگ غنی غذایی ایران تاکید کرد.
وزیر بهداشت با تاکید بر تشکیل پرونده سلامت برای هر کد ملی شهروندان ایرانی گفت: این پرونده باید پرونده سلامت باشد؛ نه پرونده بیماری. در برنامه سلامت خانواده، مراقبان سلامت موظف به تهیه پرونده سلامت و ارزیابی وضعیت سلامت مردمند؛ به طوری که در صورت بیماری، افراد به پزشکان خانواده و در صورت نیاز به پزشکان متخصص و بیمارستان ها، ارجاع میشوند، این طرح در ۵۹ شهرستان آغاز شده است و امیدواریم به سرعت در کل کشور، اجرایی شود.
بهرام عین اللهی همچنین در حاشیه افتتاح بخشهای جدید بیمارستان حضرت علی ابن ابیطالب (ع) زاهدان گفت: در دولت مردمی، بیش از ۱۵ هزار تخت بیمارستانی معادل ۱۰ درصد کل تختهای بیمارستانی کشور، در طول ۲۳ ماه به ظرفیت نظام درمان افزوده شد و دو هزار خانه بهداشت در این مدت به بهره برداری رسید.
وزیر بهداشت از اضافه شدن ۶ هزار و ۷۰۰ تخت بیمارستانی تا پایان سال جاری به ظرفیت درمان کشور خبر داد و گفت: با بهره برداری از این ۶ هزار و ۷۰۰ تخت بیمارستانی، مجموع تختهای اضافه شده در دولت مردمی، به ۱۵ درصد کل تعداد تختهای بیمارستانی کشور خواهد رسید.
دکتر عین اللهی گفت: بیش از ۲۴۰ دستگاه تجهیزات پزشکی سرمایهای و پیشرفته در طول ۲۳ ماه گذشته با رویکرد اولویت مناطق محروم و کمتر برخوردار در سراسر کشور، توزیع و راه اندازی شده است.
وزیر بهداشت همچنین با اشاره به موفقیتهای استان سیستان و بلوچستان در ارتقای شاخصهای سلامت گفت: شاخص مرگ و میر نوزادان در دانشگاه علوم پزشکی زاهدان تا چندی پیش ۱۵ در هر هزار کودک زنده بود که امسال به ۱۱.۸ در هر هزار کودک، رسیده است و این نشان دهنده ارتقای کیفیت خدمات ارائه شده در حوزه سلامت است.