جانشین معاون هماهنگکننده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی؛
ایثارشهدا باعث استحکام پایه های انقلاب اسلامی است
سردار سرتیپ پاسدار علی فضلی گفت: رزمندگان اسلام و شهدای گرانقدر در هشت سال دفاع مقدس به تکلیف الهی خود عمل کردند و الگو شدند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز البرز؛ جانشین معاون هماهنگکننده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در آیین تجلیل از پیشکسوتان زن دردوران دفاع مقدس البرز به نقش بزرگ وایستادگی وپایمردی بانوان درهمه عرصه های دفاع از انقلاب و اسلام اشاره کرد وگفت: بانوان همه سرمایه خود را به میدان آوردند ودراین میان کسی کوتاهی وغفلت نکرد.
او با بیان اینکه باید همیشه پرچم شهدای بی بدیل برافراشته باشد، گفت: در آن دوران رزمنده ها به دنبال انجام تکلیف الهی خود بودند لذا متکی به شخص خاصی نبودند و هدف رضای خداوند متعال بود.
جانشین معاون هماهنگکننده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: همه باید از این حرکت رزمندگان اسلام و شهدای والامقام درس بگیریم تا عاقبت بخیر شویم و دشمنان را ناکام بگذاریم.
او گفت: رزمندگان درجبهه های نبر هیچ کمبودی چه درحوزه پشتیبانی ،چه نظامی وچه روحیه ای نداشتند چراکه همسران ومادران از هیچ تلاشی برای جگرگوشه هایشان فروگذار نمی کردند.
سردار سرتیپ پاسدار علی فضلی با بیان اینکه زنان ما در حماسه دفاع مقدس همراه رزمندگان غیور این مرز و بوم دلیرانه ایستادند و به جهانیان نشان دادند که در راه آرمان و عقیده خویش حاضرند از عواطف و احساسات خود چشمپوشی نمایند گفت عشق به اسلام و میهن سبب شد که آنان خانواده و خودشان را از خاطر ببرند و تنها به مصلحت نظام بیندیشند.
او به تببین حضور خواهران در دفاع مقدس ودر حمایت از این امامین انقلاب اسلامی پرداخت وگفت: این انقلاب ۴۵ ساله بدون حمایت ها بانوان ممکن نبود.
مدیرکل حفظ اثار ونشر ارزشهای دفاع مقدس استان نیز دراین آیین با اشاره به نقش زنان دردوران دفاع مقدس گفت آسایش و آرامش امروز میهن اسلامی مرهون رشادت ها ودلاوری های شیرزنانی است که فرزندان وهمسران خود را با عشق راهی جبهه های حق می کردند.
سردار اسلامی افزود: زنان ایرانی در دوران جنگ تحمیلی با پیروی از مکتب عاشورا و پیام رسان آن حضرت زینب کبری (س) حماسههای فراموش نشدنی آفریدند.
او با اشاره به فعالیت های نظامی، پشتیبانی زنان در دفاع مقدس گفت: یکی از مهم ترین جنبههای مشارکت زنان در دفاع مقدس، مربوط به فعالیت های آنان در زمینة پشتیبانی و تدارک جبهه هاست.
او گفت: زنان کشورمان علاوه بر اینکه در ترغیب و تشویق رزمندگان برای حضور در جبههها مؤثر بودند و درغیاب سرپرست خانواده، مدیریت خانه را به عهده داشتند، در ستادهای پشتیبانی نیز فعالانه حضور مییافتند و با انجاماقداماتی نظیر ارائه کمک های نقدی و غیرنقدی، جمعآوری کمک های مردمی، تقسیم و بسته بندی مواد ارسالی به جبهه ها، تهیه لباس و آذوقه برای رزمندگان حضور چشمگیری داشتند.
سردار اسلامی گفت: در استان البرز ۴هزار زن دردوران انقلاب نقش داشتند.
در پایان از ۲۰۰ بانوی فعال در دوران انقلاب تجلیل شد.