پخش زنده
امروز: -
رئیس هیات مدیره و مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران از آمادگی برای ایجاد شهرکهای صنعتی تخصصی و واگذاری به شرکتها و سرمایهگذاران چینی خبر داد و تصریح کرد: باید چارچوب عملیاتی بین وزارت صمت کشورمان و وزارت صنایع چین تعیین و بر اساس آن گام برداشت.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، علی رسولیان - مدیر عامل سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران - در افتتاحیه نمایشگاه بینالمللی صنایع کوچک و متوسط چین با اشاره به تجربه خوب همکاریهای گذشته فی مابین سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران با طرفهای چینی مثل انجمن بینالمللی صنایع کوچک و متوسط شانگهای و دفتر صنایع کوچک و متوسط استان گواندوگ از آمادگی این سازمان برای برگزاری نشست های تجاری بین شرکتهای توانمند ایرانی و شرکتهای چینی خبر داد و اضافه کرد: ایجاد دفتر همکاریهای صنایع کوچک و متوسط بین دو کشور، راهکاری مناسب برای گسترش همکاریهای طرفین است.
رئیس هیات مدیره و مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران از آمادگی برای ایجاد شهرکهای صنعتی تخصصی و واگذاری به شرکتها و سرمایهگذاران چینی خبر داد و تصریح کرد: باید چارچوب عملیاتی بین وزارت صمت کشورمان و وزارت صنایع چین تعیین و بر اساس آن گام برداشت.
رسولیان در ادامه با اشاره به بخشی از ظرفیتها و توانمندیهای صنایع کوچک ایران، به فعالیت بیش از ۵۱ هزار واحد تولیدی و صنعتی در شهرکها و نواحی صنعتی کشور اشاره و خاطر نشان کرد: سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران، درقالب ۸۵ سر فصل حمایتی نظیر توسعه خوشههای صنعتی، برندسازی، آموزش و... از صنایع کوچک و متوسط حمایت میکند. صنایع کوچک و متوسط ۴۳ درصد از اشتغال در ایران را به خود اختصاص داده اند که این موضوع بیانگر اهمیت و جایگاه این صنایع است.
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به حضور موثر شرکتهای چینی در ایران، گفت: این شرکتها علاوه بر بازار ایران، از طریق مرزها و محورهای ارتباطی و موقعیت جغرافیایی ویژه کشور، توانستهاند به بازار کشورهای همسایه و مشترک المنافع نیز دسترسی داشته باشند. در ایران جذابیتهای ویژهای برای فعالیت و سرمایهگذاری شرکتهای خارجی وجود دارد که یک مزیت بسیار مهم است.
رسولیان همچنین در نشست با "دوتانگ های" معاون وزیر صنعت و تجارت کشور ویتنام در حاشیه برگزاری نمایشگاه بینالمللی صنایع کوچک و متوسط چین با برشمردن ظرفیتها و پتانسیلهای سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران بر تبادل فن آوری بین دو کشور تاکید کرد و گفت: سریعترین راه ارتباطی بین دو کشور ارتباط بین بخشهای خصوصی و صنعتی است و امیدوارم بتوانیم از این مسیر روابط دو کشور را گسترش دهیم.
مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران، اضافه کرد: اگر چه تحریم ها محدودیتهایی را برای ایران ایجاد کرده است، اما شرکتهای ایرانی کماکان به تجارت بین المللی خود ادامه میدهند و این امکان بین ایران و ویتنام نیز وجود دارد.
رسولیان، بر انعقاد تفاهم نامه دوجانبه به منظور تعمیق روابط بین واحدهای صنعتی و گسترش تبادلات فناوری تاکید کرد و ادامه داد: متن تفاهم نامه پیشنهادی بین صنایع کوچک ایران و ویتنام تدوین خواهد شد. همچنین فارس یکی از استانهای بزرگ و توانمند به خصوص در حوزه صنایع غذایی است که برای ارتباط بین شرکتهای ایرانی و ویتنامی، واحدهای صنعتی و شرکتهای استان فارس میتوانند پیشقدم شوند.
معاون وزیر صنعت ویتنام نیز در این نشست بر گسترش و توسعه همکاریها درحوزههای صنعتی و فناوری تأکید کرد و با اشاره به سفر رئیس جمهور ویتنام در سال ۲۰۱۶ به کشورمان، افزود: دو کشور علاقمند به همکاری با یکدیگر هستند.
"دوتانگهای" از پیشنهاد رسولیان در خصوص ارتباط بیشتر بین واحدهای صنایع کوچک و متوسط و حضور در نمایشگاههای متقابل استقبال و ابراز امیدواری کرد که این مهم در چارچوب برنامه همکاریهای دوجانبه محقق شود.