پخش زنده
امروز: -
سالانه هفت هزار و ۶۰۰ تن عسل در اصفهان تولید میشود و این استان رتبه چهارم کشوری را به خود اختصاص داده است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز اصفهان؛ رییس سازمان جهاد کشاورزی اصفهان گفت: تولید این میزان عسل در استان اصفهان بهوسیله ۸۵۰ هزار کُلُنی زنبور عسل انجام میگیرد و شهرستانهای نجف آباد، اصفهان، شهرضا، خمینیشهر و خوانسار بیشترین تولید این ماده غذایی ارزشمند را به خود اختصاص دادهاند.
مهرداد مُرادمند با اشاره به لزوم حمایت از فعالان صنعت پرورش زنبور و تولید عسل افزود: در یک سال اخیر حدود ۲ هزار و ۶۱۰ تن شکر سهمیهای از اتحادیه زنبورداران استان بین تولیدکنندگان توزیع شده است.
رییس سازمان جهاد کشاورزی اصفهان افزود: اجرای سرشماری ملی زنبور عسل و طرح آمارگیری واحدهای دامداری استان اصفهان با همکاری بسیج مهندسان کشاورزی استان در سال گذشته با هدف تسهیل در فعالیت تلاشگران این صنعت انجام شد.
مُرادمند با بیان اینکه در یک سال اخیر بیش از هزار نفر از زنبورداران استان برای اخذ تسهیلات مربوطه معرفی شدند گفت: برگزاری دورههای آموزشی ویژه زنبورداران با مدیریت هماهنگی ترویج کشاورزی و تشکلهای زنبورداری استان در ماههای گذشته به سه هزار و ۵۰۰ نفر روز رسید.