پخش زنده
امروز: -
مدیر سازمان تعاون روستایی استان اصفهان گفت: سال گذشته، پنج هزار تُن شکر با همکاری، حمایت و نظارت سازمان جهاد کشاورزی بین زنبورداران استان اصفهان توزیع شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز اصفهان؛ محسن حاج عابدی گفت: تأمین و توزیع این مقدار شکر در سال ۱۴۰۰ بعنوان تغذیه تکمیلی و با نرخ مُصوب بین زنبورداران محقق شد.
وی سرانه تغذیه تکمیلی هر کُلنی زنبور را ۱۰ کیلوگرم شکر اعلام کردو گفت: شکر توزیع شده برای تأمین احتیاجات غذایی در مواقعی از سال که منابع غذایی طبیعی (شهد و گرده) کافی یا در دسترس نباشد، بعنوان تغذیه تکمیلی به منظوررشد زنبور استفاده میشود.
مدیر سازمان تعاون روستایی اصفهان افزود: هم اکنون بیش از چهار هزار زنبوردار با بیش از یک میلیون و ۵۰۰ هزار کُلنی زیر پوشش اتحادیه زنبورداران استان فعالیت و سالانه حدود ۱۵ هزار تُن انواع فرآورده زنبور شامل عسل، ژل رویال، گَرده گُل، بره موم و زَهر زنبور تولید میکنند.
حاج عابدی، استان اصفهان را در رده سوم تولید عسلِ کشور معرفی کرد و گفت: تعداد کندوهای زنبور عسل در اصفهان در سالهای اخیر افزایش پیدا کرده است و اکنون بیش از ۹۱۶ هزار کُلنی زنبور در این استان فعال است.
وی گفت: نجفآباد بیشترین تولید عسل را در استان به خود اختصاص داده و پس از این شهرستان، اصفهان، شهرضا، خمینیشهر و خوانسار در ردههای بعدی قرار دارند.