پخش زنده
امروز: -
بررسیهای تحقیق جدید نشان میدهد خطر مادامالعمر بروز بیماریهای قلبی و عروقی در سن های ۲۰ تا ۴۰ سالگی، ۶۷ درصد مردان و ۵۲ درصد زنان را تهدید میکند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، عذرا رمضانخانی از مجریان طرح «خطر مادامالعمر بروز بیماریهای قلبی و عروقی در کشور» گفت: یافتههای تحقیق جدید بر اهمیت توجه به اخذ راهبردهای مؤثر برای پیشگیری اولیه و ثانویه از بیماریهای قلبی و عروقی و نیز اجرای برنامههای غربالگری برای این گروه بیماریها تأکید دارد.
فرزاد حدائق رئیس مرکز تحقیقات و پیشگیری از بیماریهای متابولیک پژوهشکده علوم غدد درونریز و متابولیسم دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در این باره گفت: مطالعهای در این مرکز تحقیقات با عنوان بررسی خطر مادامالعمر بروز بیماریهای قلبی و عروقی بر حسب عوامل خطر شناخته شده، انجام شده است.
این استاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: شاخص توده بدنی (BMI) بالا، پرفشاری خون، دیابت، کشیدن سیگار و کلسترول بالا عوامل خطری هستند که اگر سه مورد از آنها در فردی اعم از زن و مرد وجود داشته باشد، او را در معرض خطر مادامالعمر بروز بیماریهای قلبی و عروقی قرار میدهد.
بیماری قلبی-عروقی به هرگونه بیماری که دستگاه گردش خون شامل بیماریهای قلبی، بیماریهای عروقی مغز و بیماریهای شریانی را تحت تأثیر قرار دهد، گفته میشود.