پخش زنده
امروز: -
استاندار با اشاره به تشدید نظارت بر توزیع آرد و نان در استان بر لزوم پخت و تأمین نان باکیفیت برای جلب رضایت مردم تاکید کرد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز گیلان ؛ دکتر اسدالله در نشست اعضای کارگروه آرد و نان استان بااشاره به روند اجرای طرح مدیریت هوشمند آرد و نان در گیلان، هدف اجرای این طرح را کاهش هدررفت آرد یارانهای در کشور، توزیع عادلانه منابع موجود و حذف محدودیت دسترسی به یارانه آرد و نان برای نانوایان اعلام کرد و گفت: افزایش مشتری و رونق بیشتر نتیجه عرضه نان باکیفیت ازسوی نانوایی است و به همین دلیل باید سهمیه بیشتری از آرد به آن اختصاص پیدا کند.
وی باانتقاد از تعطیلی برخی نانواییها در روزهای تعطیل به دلایلی همچون کمبود آرد و یا سهمیه قانونی تعطیلی و همچنین قطعی برق یا اینترنت و کارنکردن دستگاه کارتخوان، تصریح کرد: با توجه به گردشگرپذیر بودن گیلان و افزایش تقاضا در برخی از مواقع سال باید از سوی فرمانداران تدابیری اتخاذ شود تا ضمن تامین آرد لازم برای نانوایان، تعطیلی قانونی آن دسته از نانواییها که در مسیر تردد و اسکان گردشگران قرار دارند، به روزهای غیرتعطیل تغییر یابد.
استاندار خاطرنشان کرد: علاوه بر مساله کمیت در حوزه آرد و نان، کیفیت این فرآورده بسیار بااهمیت است، زیرا مستقیم با سلامت و رفاه عمومی جامعه در ارتباط است و به همین دلیل فرمانداران وظیفه دارند نظارت بر این مهم را با جدیت دنبال و گزارش مستمر آن را همراه با ارائه راهکار عملی به دبیرخانه کارگروه آرد و نان ارسال کنند.