پخش زنده
امروز: -
خورشت آلو بخارا یکی از غذاهای خوش طعم و پرخاصیتی است که به راحتی میتوانید در خانه تهیه کنید.
به گزارش سرویس وبگردی خبرگزاری صدا و سیما، کمتر کسی است که عاشق غذاهای ایرانی باشد و با خورشتهای ترش و شیرین میانهای نداشته باشد. از خورشت فسنجان گرفته تا آلو اسفناج، همه بخاطر طعم ملسشان پرطرفدار و پای ثابت سفرههای ایرانی شدهاند. اگر شما هم یکی از هواداران طعم ترش و شیرین هستید و میخواهید تنوعی در رژیم غذایی روزانهتان داشته باشید همین امروز دست بکار شوید.
مواد لازم:
مرغ:۴ تکه
آلو خورشتی: ۲۰ تا ۲۵ عدد
پیاز: ۲ عدد
رب گوجه:۱ قاشق غذاخوری
دارچین: مقداری
شکر:۱ قاشق غذا خوری
زعفران: ۱ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل، زردچوبه، روغن
طرز پخت:
ابتدا پیازها را به صورت نگینی خورد می کنیم تفت می دهیم تا سبک شودسپس تکه های مرغ را با پیاز تفت می دهیم و رب را به آن اضافه می کنیم تا زمانی که رب کامل سرخ شود و خوش رنگ شود .
مقداری زردچوبه و پودر فلفل سیاه به آن اضافه کرده و تفت می دهیم ، در ادامه شکر را با آب جوش مخلوط کرده به خورشت اضافه می کنیم تا طعم ملس به خورشت بدهیم و در مرحله بعد چوب دارچین را به مواد اضافه کرده و آب جوش را به مواد اضافه می کنیم و به غذا نمک می زنیم و می گذاریم با حرارت ملایم گوشت مرغ بپزد ،آلو ها را از قبل خیس می کنیم و می شوریم و یک ربع آخر به غذا اضافه می کنیم و می گذاریم جا بی افتد . برای چاشنی غذا در آخر به آن آبلیمو اضافه می کنیم.