پخش زنده
امروز: -
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان : از مصرف غذاهای پرچرب و آماده پرهیز کنید.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز گیلان ؛ معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان امروز به مناسبت هفته سلامت به شهروندان توصیه کرد : برای حفظ سلامت خود و خانوادهها بهتر است از مصرف غذاهای پرچرب و آماده پرهیز کنید.
دکتر رضوانی با اشاره به خطرات مصرف نمک از خانوادهها خواست در هنگام پخت غذا تا حد امکان از نمک کمتری استفاده کنند.
وی با اشاره به اهمیت مصرف انواع سبزیها و میوههای تازه افزود: مصرف روزانه سبزیهای تازه و ضدعفونی شده بصورت خام و یا به شکل بخارپز باعث تعادل وزن و سلامت دستگاه گوارش و پوست و مو میشود.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان با اشاره به خطرات ناشی از اضافه وزن و چاقی گفت: برای رسیدن به وزن مناسب باید بین انرژی مصرفی (فعالیت بدنی) و انرژی دریافتی (حاصل از مصرف مواد غذایی) تعادل برقرار شود و بهتر است روزانه حداقل ۳۰ دقیقه ورزش کنید.
وی همچنین گفت : تاحد امکان نان و غلات مصرفی خود را از نوع سبوس دار انتخاب کنید.
مصرف شیر ، ماست و پنیر کم چرب (کمتر از ۵/۲ درصد) را در برنامه غذایی روزانه افزایش دهید.
- برای جذب بهتر کلسیم تا حد امکان شیرساده (بدون هیچ افزودنی مانند کاکائو و شکر) مصرف کنید.
- برای پختن غذاها بیشتر از روشهای بخارپز و آب پز به جای سرخ کردن استفاده کنید.
- مواد غذایی را برای مدت طولانی حتی در یخچال و فریزر نگهداری نکنید.