پخش زنده
امروز: -
مدیر امور دام سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی گفت: خراسان رضوی با تولید ۹۲ هزارو ۲۰۰ تن در سال ۱۴۰۱ رتبه نخست را در تولید گوشت قرمز کشور به دست آورد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز خراسان رضوی، احمد داوطلب افزود: از این میزان گوشت قرمز تولید شده ۶۸ درصد آن گوشت قرمز استحصالی از دام سبک شامل گوشت گوسفند و بز و ۳۲ درصد آن متعلق به دام سنگین شامل گوشت گاو، گوساله و شتر است.
وی گفت: جمعیت دامی استان خراسان رضوی در سال گذشته ، ۸ میلیون ۲۴۳ هزارو ۱۴۸ راس گوسفند و حدود ۳۶۴ هزار راس دام سنگین است.
مدیر امور دام خراسانرضوی افزود: ۸۰ درصد از گوشت قرمز استحصالی از طریق کشتاردام در کشتارگاههای داخل استان بود و حدود ۲۰ درصد گوشت استحصالی بصورت دام زنده به سایر استانها منتقل شد.
داوطلب گفت: تعداد دام سبک خروجی از استان در سال گذشته ۱۴۱ هزارو ۳۵۲ راس بود که نراز آن ۸۸۸ هزار راس مثبت و تعداد دام سنگین خروجی در استان ۱۹ هزارو ۷۸۹ راس بود که تراز آن ۱۱ هزار ۷۰۴ راس مثبت است.
وی افزود: خراسان رضوی علاوه بر کسب رتبه اول در تولید گوشت قرمز کشور، تامین کننده گوشت قرمز برای سایر استانها نیز میباشد