افزایش ۳۸ درصدی تولید گوشت قرمز در خراسان رضوی
تولید گوشت قرمز، گوشت مرغ، عسل، تخم مرغ و ماهیان سردآبی در یک سال گذشته در خراسان رضوی افزایش یافته است.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما، مرکز خراسان رضوی، معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی خراسان رضوی گفت: طی یک سال
اخیر ۱۱۶ هزار تن گوشت قرمز در استان تولید شده که در مقایسه با یک سال قبل از آن ۳۸ درصد افزایش یافته است.
مجید جعفری افزود: همچنین تولید شیر با تولید یک میلیون و ۵۰۰ هزار تن ۱۱ درصد افزایش، تولید گوشت مرغ با ۱۹۴ هزار تن ۲۵ درصد افزایش و تخم مرغ با ۱۲۹ هزار تن معادل 3 درصد افزایش داشته است.
وی گفت: تولید عسل با چهار هزار و ۱۰۰ تن و ۲۰ درصد افزایش و تولید پیله تر کرم ابریشم با ۵۰۰ تن و ۴۵ درصد افزایش در استان ثبت شده است.
جعفری افزود: در جوجه ریزی که منجر به تولید گوشت مرغ میشود طی یک سال گذشته ۱۰۷ میلیون جوجه ریزی محقق شده است که ۱۶.۵ درصد نسبت به سال قبل از آن افزایش دارد.
وی با بیان این که طی سال اخیر در توزیع نهاده های دامی افزایش ۳۱.۵ درصدی را تجربه کرده ایم گفت: در این مدت بیش از یک میلیون و ۳۷۰ هزار تن نهاده یارانه ای در استان میان دامداران و مرغداران توزیع شده است.
جعفری افزود: در زمینه تولید ماهیان سردابی نیز ۲۵۰ تن گوشت و یک میلیون تن قطعه بچه ماهی تولید شده که بسیار مطلوب است.
استان خراسان رضوی هم اکنون دارای بیش از ۱۵ میلیون راس جمعیت دامی است.