ایجاد کارگروه مشترک برای جذب نخبگان در مراکز علمی جهاد دانشگاهی
رییس دانشگاه علم و فرهنگ گفت: ایجاد گردشگری درمانی، ایجاد مرکز تخصصی برای ارائه خدمات حقوقی تخصصی به فناوران و ایجاد مرکز نوآوری مد و پوشاک از برنامههای این پارک است که برای حمایت از رسالههای دکتری و طرحهای پسا دکتری و ایجاد شتاب در پارک ملی علم و فناوری است.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما، مهدی باصولی در نشست مشترک با معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری که امروز در دانشگاه علم و فرهنگ برگزار شد، با بیان اینکه این دانشگاه به عنوان بزرگترین دانشگاه غیر انتفاعی کشور در سال ۱۳۷۲ ذیل جهاد دانشگاهی تاسیس شد، افزود: پارک ملی علوم و فناوریهای نرم و صنایع فرهنگی و کالج بینالمللی، از واحدهای این دانشگاه است ضمن آنکه موفق به کسب رتبه نوآوری در میان دانشگاههای کشور در سایمگو شدیم.
وی تعداد رشتههای این دانشگاه را ۹۰ رشته و تعداد دانشجویان آن را ۸۲۶۵ نفر ذکر کرد و ادامه داد: ۱۲۰ هیات علمی و ۶۸۳ مدرس حقالتدریس در این دانشگاه مشغول به فعالیت هستند؛ ضمن آنکه ۲ نشریه علمی پژوهشی و ۳ نشریه تخصصی در این دانشگاه به چاپ میرسد.
آقای باصولی از انعقاد تفاهمنامههایی با ۹ دانشگاه خارجی خبر داد و یادآور شد: ۹۳ دانشجوی غیرایرانی در کالج بینالمللی دانشگاه علم و فرهنگ مشغول از مقطع کارشناسی تا دکتری به تحصیل هستند. همچنین قراردادی با دانشگاه IMC اتریش به منظور دریافت فاند اراسموس پلاس، منعقد کردیم.
وی با اشاره به برنامهریزی این دانشگاه برای رسیدن به دانشگاه نسل چهارم خاطر نشان کرد: برای نسل چهارم دانشگاهها تعاریف مختلفی ارائه شده است، ولی ما معتقدیم دانشگاه نسل چهارم محلی برای توسعه ارزشها است؛ چرا که توسعه ارزشها مغفولترین کارکرد دانشگاهها است.
آقای باصولی افزود: براین اساس نسل چهارم دانشگاهها از دید ما دانشگاهی است که بر حوزههای نوآوری، پژوهش مسوولان و مسوولیت اجتماعی متمرکز است و در این مسیر، بازیگران این دانشگاه، استادان، کارکنان، دانشجویان، دانشآموختگان، مدیران و مسوولان هستند.
وی با بیان اینکه در مسیر رسیدن به دانشگاه ارزشآفرین باید در حوزههای سلامتی، روان شناختی، اجتماعی، اقتصادی، معنوی و اخلاقی برنامهریزی شود، گفت: از آنجایی که دانشگاه علم و فرهنگ وابسته به جهاد دانشگاهی است، میتوان از ظرفیتهای این نهاد (در این حوزهها) بهرهبرداری کرد.
رییس دانشگاه علم و فرهنگ با اشاره به برنامههای آتی این دانشگاه افزود: در حال حاضر ما مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران (ایسپا) را داریم، ولی نیاز به مرکز داده کاوی داریم و درصدد ایجاد مرکز ایسپا پلاس با همکاری دانشکدههای علوم انسانی هستیم و اجرای آن نیاز به حمایت دارد.
وی، پیشنهاد ایجاد مدرسه فناوریهای نوین را ارائه کرد و یادآور شد: ایجاد مرکز ثبت فناوری با هدف ارزشگذاری، سرمایه گذاری و بیمه، راهانداری مرکز همافرینی مد و پوشاک ایرانی اسلامی و اجرای طرح ایجاد، توسعه و معرفی الگوی اجرایی از دیگر پیشنهادات ما است.
دکتر باصولی، در خصوص طرح ایجاد، توسعه و معرفی الگوی اجرایی گفت: در حال حاضر سالانه ۲ هزار فارغالتحصیل داریم که آنها در این طرح به ۳ مسیر صاحب کسب و کار شدن، فریلنسری و دادن مهارتهای برجسته، هدایت خواهند شد.
رییس دانشگاه علم و فرهنگ همچنین نیازهای ضروری این دانشگاه را حمایت از برنامهها و رویدادهای کارآفرینان.حمایت جهت ایجاد مراکز نوآورانه.حمایت در جهت اعطای گرنت. ایجاد کرسی پژوهشی به اعضای هیات علمی.حمایت از رخدادهای علمی دانشگاه.حمایت جهت راهاندازی خانه خلاق و نوآوری حوزههای بازی و اسباب بازی و سرگرمی.حمایت برای استفاده از تسهیلات نمایشگاه تجهیزات و مواد آزمایشگاهی.حمایت از ساخت فضای مسکونی اعضای هیات علمی.حمایت از رسالههای دکتری و طرحهای پسا دکتری و ایجاد شتابدهنده در پارک ملی علم و فناوریهای نرم و صنایع خلاق برشمرد و گفت: ما از مجموعه معاونت علمی درخواست کمک به این بخش ها را داریم