پخش زنده
امروز: -
پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری در سال گذشته برنامههایی به صورت حضوری و آنلاین برای توانمندسازی استعدادهای درخشان در حوزههای مرتبط با مهندسی ژنتیک برگزار کرد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ این پژوهشگاه در راستای ترویج علم و فناوری زیستی و با توجه به یکی ارزشهای بنیادی این پژوهشگاه در توسعه دانش و مهارتهای نیروهای انسانی متخصص و متعهد در حوزههای مختلف زیست فناوری، برنامههایی در راستای توانمندسازی استعدادهای برتر در حوزههای مرتبط با مهندسی ژنتیک و زیست فناوری اجرایی میکند.
بازدیدهای علمی، نشستهای توانمندسازی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری دانش آموختگان سمپاد شامل مجموعه سخنرانیها، دورههای آموزشی آنلاین و ۴ کارگاه حضوری مهندسی ژنتیک و گیاهان تراریخته و ایمنی زیستی، PCR (عملی)، الکتروفورز (عملی) و حیوانات دست ورزی شده ژنتیکی در پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری از جمله این برنامههایی است که در سال ۱۴۰۱ برگزار شد.
بنا بر اعلام روابط عمومی پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری، نشستها، سخنرانیهای آنلاین در محورهایی، چون آشنایی با حوزههای مختلف زیست فناوری، مسیر ۳۰ ساله توسعه زیست فناوری، راهبرد فراروی کشورهای در حال توسعه، ویرایش ژنومی، طراحی داروهای نوین برای سرطان و ویروس درمانی سرطان و بیوانفورماتیک برگزار شد.
همچنین شرکت کنندگان در کارگاههای حضوری، به طور نظری با تاریخچه و روشهای تولید گیاهان تراریخته آشنا شده و درباره روشهای تشخیص و ردیابی این محصولات و همچنین پروتکل ایمنی زیستی (کارتاهنا) و BCH آشنا شدند.