به گفته متخصصان تغذیه، شواهدی وجود دارد که نشان میدهد خوردن مقادیر زیاد قند به طور مداوم در طولانی مدت میتواند خطر ابتلا به بیماری قلبی، دیابت نوع ۲ و سایر بیماریهای مزمن را تشدید کند. اما شواهد نشان نمیدهد که لازم است مصرف قند را به طور کامل قطع کنید. دستورالعملهای رژیم غذایی فعلی برای آمریکاییها توصیه میکند بیش از ده درصد کالری روزانه خود را از قند اضافه شده، یا قندهایی که هنگام پردازش یا آماده سازی به غذاها یا نوشیدنیها اضافه میشوند، دریافت نکنید.
توجه داشته باشید که این محدودیتها در مورد قندهای طبیعی وجود ندارد (مانند قندهای موجود در کربوهیدرات مانند میوه یا شیر). متخصصان همچنین توصیه میکنند که بین ۴۵ تا ۶۵ درصد کالری روزانه خود را از کربوهیدرات دریافت کنید، که میتواند شامل قندهای اضافه شده، همراه با قندها و نشاستههای طبیعی باشد.
وقتی شما "سم زدایی قند" را شروع میکنید و قندهای اضافه شده و میوههای پر قند و هر چیز دیگری را قطع میکنید، در واقع قند را قطع نمیکنید. هنوز در حال دریافت آن هستید، فقط به شکلی متفاوت. آنچه در هنگام قطع مصرف قند ، برای بدن شما اتفاق میافتد احساس ولع شدید و خارج از کنترل قند است ، بنابراین باید مصرف قند را به مرور کاهش دهید.