شکوفه درختان سنجد در خورو بیابانک+ فیلم
درختان سنجد با ارقام خرمایی ، شیرین و بومی در مزارع کشاورزی خوروبیابانک شکوفه کردند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، اصفهان؛ بیش از ۱۰ هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان خور و بیابانک به درختان سنجد اختصاص دارد و برداشت سنجد با ارقام خرمایی، شیرین و بومی از نیمه شهریور آغاز و تا نیمه مهر به پایان میرسد.
سنجد برای درمان بیماری مفاصل، معده و آرتروز مفید است و در صنایع دارویی و غذایی کاربرد دارد.
شکوفه کردن درختان سنجد در خورو بیابانک شکوفه کردن درختان سنجد در خورو بیابانک شکوفه کردن درختان سنجد در خورو بیابانک شکوفه کردن درختان سنجد در خورو بیابانک شکوفه کردن درختان سنجد در خورو بیابانک شکوفه کردن درختان سنجد در خورو بیابانک شکوفه کردن درختان سنجد در خورو بیابانک شکوفه کردن درختان سنجد در خورو بیابانک شکوفه کردن درختان سنجد در خورو بیابانک شکوفه کردن درختان سنجد در خورو بیابانک شکوفه کردن درختان سنجد در خورو بیابانک شکوفه کردن درختان سنجد در خورو بیابانک شکوفه کردن درختان سنجد در خورو بیابانک شکوفه کردن درختان سنجد در خورو بیابانک