پخش زنده
امروز: -
سخنگوی شورای اسلامی شهر تهران درباره عزل و نصبها در شورا و اوضاع میادین میوه و تره بار با رادیو تهران گفتگو کرد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ،رادیو تهران در برنامه شهر آفتاب میزبان علیرضا نادعلی ، سخنگوی شورای اسلامی شهر تهران بود.
سوال: آقای فصاحت که معرف حضور هستند گفتند که یکی از نمایندگان اعضای شورای اسلامی شهر تهران دو تا معاون به ایشان معرفی کردند و ایشان گفتند که اگر من این دو فرد را قبول میکردم و آنها مرتکب اختلاس میشدند شما چه کار میکردید؟ نظرتان را در این رابطه بگویید.
نادعلی: ما این صحبتی است که ما هم در رسانهها مطلع شدیم قاعدتا این مسئله که پیش میآید به صورت مشخص هم شهردار محترم رسیدگی میکنند و هم در شورا اگر موردی باشد رئیس شورا، بحث معرفی آدمها در شورای اسلامی شهر تهران توسط نمایندههای شورا چیز اشتباه یا دور از ذهنی نیست، خیلی از دوستان کسانی را در مجموعه شهرداری از مدیران میشناسند ممکن است معرفی کنند و گذاشتن اینها بر سر کار توسط مدیران ارشد شهرداری دیگر دست آنها است این که پافشاری بخواهد اتفاق بیفتد و دخالت در انتصاب شان صورت بگیرد این اشتباه است یعنی دخالت در اجرا هم میشود، اما معرفی اگر صرفا معرفی باشد و بعد تصمیم گیری با آن مدیر ارشد باشد در این حد قابل قبول و مرسوم هست و هم از قبل این طور بوده و هم در این دوره وجود داشته و گاهی اوقات اتفاق افتاده است و گاهی اوقات هم معرفی شدند و اتفاق هم نیفتاده است. حالا باید دوستان، چون این در طول تعطیلی هم این مسائل اتفاق افتاده است باید با جلساتی که از شورا برگزار میشود در هفته پیش رو ببینیم که بحثها به چه صورتی اتفاق میافتد و آن زمان اطلاعات ما هم بیشتر میشود و خدمت شما عرض میکنیم.
سوال: رئیس سازمان تعزیرات به وضعیت نابسامان میادین میوه و تره بار شهرداری تهران اعتراض کرده و گفتند که میوه درجه یک و دو دارد اتفاق میافتد در این باره نکته یا صحبتی دارید؟
نادعلی: آن چیزی که قرار ما بود در آخرین جلسهای که با مسئول این سازمان میوه و تره بار داشتیم، قرار بر این بود جنس خوب استفاده شود با قیمت مناسب. منتها مبحثی که ایشان مطرح کرده بود آنچه که در میدان میوه و تره بار مرکزی روی میدهد که آن زیر نظر اتحادیه بارفروشان و بحث هایشان در ارتباط با وزارت جهاد کشاورزی و اینها هست گفتند که خیلی روی این ماجرا تاثیرپذیر است یعنی آنچه که در میادین میوه و تره بار چه محلیها و چه آن میادین میوه وتره بار اصلی شهری که در داخل چند نقطه به صورت بزرگ مقیاستر وجود دارد تمام تلاششان را قراربود انجام بدهند روی این قضیه، اما آنچه که در میدان میوه و تره بار مرکزی روی میدهد در آوردن و بالارفتن قیمتها توسط واسطههایی که آنجا وجود دارند و یا جنسهایی که از لحاظ خوبی و بدی توزیع میخواهد بشود خیلی در این ماجرا موثر است، مسائل شان را در جلساتی که در شورا آمدند مطرح کردند، و اینها مواردی است که یک مقدار بینابخشی و بینا وزارتخانهای است یعنی همه داخل شهرداری چه بسا ممکن است حل نشود و بخشهایی از آن باید با وزارت جهاد و بحثهای نظارتی چه بسا مثلا دنبال شود.
این را هم نتیجه آنچه که گفتند و قرار بود عمل شود ما باید توضیح از ایشان بخواهیم یعنی دعوت کنیم بیایند در جلسه شورا توضیح بدهند و اگر یک چنین چیزی وجود دارد آن چیزی که مربوط به خودشان است پاسخگو باشند جدا و اگر اشتباهی صورت پذیرفته جبران کنند یا اگر مربوط به سایر بخش هاست ما بتوانیم از بقیه بخشها دنبال کنیم.
سوال: درباره طرح چهارشنبههای فرهنگی هم با شما صحبت کنیم از جایی که درباره چهارشنبههای فرهنگی به شناسایی چالشهایی فرهنگی مناطق مختلف پایتخت میپردازد شما به ما بفرمایید که کدام مناطق تابحال بررسی شدند و چه نتایجی داشته است؟
نادعلی: من بعنوان نائب رئیس کمیسیون فرهنگی- اجتماعی شورا، ۱۱ منطقه از ۲۲ منطقه شهرداری تهران را توفیق داشتم در سال گذشته رفتم تقریبا در هر وهله و وعدهای که میرفتم در هر منطقه از صبح اول صبح تقریبا یک ۱۲ ساعتی هفت صبح چه بسا تا ۸-۹ شب هم با همکاران خودمان در مدیریت شهری و شهرداری تهران و خصوصا با نخبگان فرهنگی و فعالان فرهنگی – اجتماعی هر منطقه نشست و برخاست داشتیم.
تمام تلاش مان این بود که یک روز برای مجموعهی شهرداری بحثهای فرهنگی – اجتماعی اولویت یک بشود، لذا شهردار محترم و معاونین شان و اینها همه مباحث شان را با رویکرد فرهنگی مطرح میکردند، پرسشها و پاسخها و گفتگوهایی که کارساز باشد برای منطقه و مسائل شان را فعالان فرهنگی – اجتماعی منطقه، منظورم منطقه میگویم یعنی مردمیها، مطرح میکردند چه بسا ما بتوانیم از طریق آنچه که مدیریت شهری میتواند و در دستش هست مشکلات آنها را حل کنیم و بعنوان نمایندههای مردم در شورا بفهمیم اولویتها و مشکلات مردم به جهت فرهنگی - اجتماعی کجاهاست ما خودمان ننشینیم پشت درهای بسته بدون این که نظر مردم را بدانیم تشخیص اولویت بدهیم.
این برای ما خیلی آورده داشت در تعیین بندها و احکام هم برنامه چهارم توسعه در حوزه فرهنگی – اجتماعی و هم در برنامه و بودجه سال ۱۴۰۲، من از همه اینها استفاده کردم و کمیسیون هم به هر طریق استفاده کرد.
۱۱ منطقه هم برای امسال در پیش داریم که به حول و قوه الهی میرویم و با یک رویکردهای جدیدی انشاالله همین روند را ادامه میدهیم تا به یک نتیجه خوبی برسیم.