پخش زنده
امروز: -
مطالعهای جدید نشان میدهد تفالهی ناشی از تولید ماء الشعیر یا همان آبجو که بهطور معمول خوراک دامها میشود، برای تولید باتری کاربرد دارد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ بر اساس آنچه پژوهشگران آلمانی و اسپانیایی میگویند، تفالهی ماء الشعیر بهدلیل برخورداری از کربن، برای تولید خازن باتریها کاربرد دارد. پژوهشگران موفق شدهاند از این ماده برای ساخت کربن فعال استفاده کنند.
مواد دستهی کربن فعال سطح داخلی زیادی دارند، از ساختار منفذدار بهرهمندند و ظرفیت جذب آنها بالا است. بهعلاوه، پایینبودن قیمت باعث میشود مواد کربن فعال برای تولید دستگاههای الکترونیکی ذخیرهی انرژی ایدئال باشند.
آنطور که دویچهوله مینویسد، گروهی از پژوهشگران در مطالعهی جدیدی متوجه شدهاند تفالهی ماء الشعیر مقدار قابلتوجهی کربن فعال دارد. این تفاله بهطور معمول به خوراک دامها تبدیل میشود. کربن فعال استخراجشده از تفالهی ماء الشعیر برای تولید الکترود موجود در خازن باتریها کاربرد پیدا میکند. خازنهای این چنینی انرژی زیادی در خود نگه میدارند.
مزیت مهم تفالهی ماء الشعیر این است که به وفور یافت میشود. مطابق آمار، اتحادیهی اروپا در سال ۲۰۱۹ تقریبا هفت میلیارد تن تفالهی ماء الشعیر تولید کرد. در حال حاضر کربن فعال غالباً از موادی مانند پوستهی نارگیل ساخته میشود که میزان فراوانی آن کمتر از تفالهی ماء الشعیر است.