پخش زنده
امروز: -
فرمانده نیروی انتظامی با اشاره به اینکه در حال حاضر ۱۰ دستگاه دارای یگان حفاظت هستند از دریافت مجوز تاسیس یگان حفاظت هفت دستگاه دیگر خبر داد و گفت:به زودی این یگان ها تشکیل خواهد شد.
به گزارش واحد مرکزی خبر، سردار احمدی مقدم با بیان اینکه نیروی انتظامی، حرفه ای کردن ساختار را با قوت ادامه می دهد و تاسیس یگان حفاظت وزارتخانه ها نیز در این راستا است، افزود: با راه اندازی پلیس محله که زیر نظر شرکت های خدمات حفاظتی فعالیت می کنند برای تامین امنیت محلات نیز اقدام می شود.
وی اضافه کرد: در حال حاضر با جذب نگهبانان، دیگر لازم نیست که از ماموران ناجا در وقت استراحت استفاده کرد تا بازدهی لازم را در حین انجام کار نداشته باشند.
سردار احمدی مقدم با بیان اینکه بعد از جنگ تحمیلی میزان توسعه زیرساخت ها با ساختن سد و نیروگاهها افزایش یافت ، گفت: این میزان توسعه موجب شد تا نیاز امنیتی افزایش یابد.
وی با اشاره به اینکه درگذشته میزان جرم با میزان جمعیت سنجیده می شد، افزود: صرف نظر از تهدیدات سازمانیافته همچون موادمخدر و تهاجم فرهنگی، پیشرفت و توسعه بار امنیتی را به دنبال می آورد، به گونهای که در پایتخت ایران جمعیت شب و روز بسیار متفاوت است و این مساله سبب می شود که بار امنیتی متفاوتی را شاهد باشیم.
احمدیمقدم با بیان اینکه در ایران به ازای هر سه نفر یک خودرو وجود دارد که بر همین اساس در حال حاضر میزان خودروها به ۲۵ میلیون عدد رسیده است، گفت: بر اساس استانداردهای جهانی این میزان خودروها باید به ۵۰ میلیون برسد، اما این افزایش دو برابری موجبات ترافیک را فراهم می کند.
وی افزود: برای نمونه در فرودگاه مهرآباد شاهد اوج پروازها بودیم و پس از آن فرودگاه امام راه اندازی شد؛ اما در حال حاضر به دلیل افزایش تردد و سفرها ظرفیت این فرودگاه نیز به اشباع رسیده است و باید به زودی مرحله دوم فرودگاه امام خمینی نیز راهاندازی شود چرا که این فرودگاه بیشتر از این ظرفیت کار ندارد.
فرمانده ناجا با بیان اینکه شتاب توسعه در ایران به دلیل برنامه ریزی صحیح و تامین منابع مناسب است، گفت: این در حالی است که در این چند ساله اخیر و پس از انقلاب اسلامی شاهد ایجاد تحریم های فزاینده در ایران بوده ایم، اما این تحریم ها سرعت پیشرفت را کم نکرد.
وی با بیان اینکه نیاز امنیتی تنها تابع جمعیت و وسعت نیست، گفت: بافت سنتی به دلیل کنترل اجتماعی مانع از وقوع جرم می شود، اما در جوامع توسعه یافته که نهادها خودجوش نیستند، کنترل اجتماعی کم شده است.
فرمانده ناجا با بیان اینکه در آغاز برنامه سوم به دلیل ادغام نیروها در ناجا، در ضعیفترین وضعیت ممکن بوده ایم، گفت: در آن زمان نیاز به بازسازی بسیار احساس میشد به گونهای که در آن زمان هر سال ۱۱ درصد به کشتهها اضافه میشد که اگر به همان منوال جلو می رفتیم امسال باید شاهد مرگ ۵۲ هزار تن در تصادفات میبودیم.
وی با بیان اینکه در آغاز برنامه سوم و پس از ادغام سازمان ها نیاز بازسازی ناجا احساس می شد، گفت: به همین دلیل حوزه نظم و امنیت در زیر مجموعه پلیس قرار گرفت و در آن دوران برخی سازمانها در نیروی انتظامی ادغام شدند.
احمدیمقدم با بیان اینکه برخی از دستگاه ها و سازمان ها اثبات می کنند با تاسیس یگان حفاظت حاکمیت آنها مخدوش میشود، گفت: اگر یگان حفاظت سازمانی به پلیس پیشگیری ملحق شود ، قطعا حاکمیت آنها مخدوش نخواهد بود و راهکار این امر نیز آن است که موضوعات نرم افزاری و آموزش به پلیس واگذار شود.
سردار احمدی مقدم: ضرورت تخصصی و حرفه ای شدن پلیس
فرمانده نیروی انتظامی، ضرورت حرفه ای و تخصصی شدن این نیرو در دهه اخیر را یکی از راهبردهای اساسی ناجا بیان کرد.
سردار سرتیپ احمدی مقدم در نخستین همایش فرماندهان و کارکنان یگان حفاظت سازمان های دولتی ، پلیس راه آهن و فرودگاه های کشور گفت: امروز پیشرفت قابل ملاحظه ای را در ۱۰ یگان حفاظت در سازمان های مختلف شاهدیم و ناجا با این دستگاه ها هماهنگ است.
وی با اشاره به اینکه در جوامع سنتی روابط و نهادهای اجتماعی خودجوش و سنتی و غیر رسمی است، افزود: سرعت و پیشرفت جامعه ما را به سوی یک جامعه ارگانیک هدایت می کند و در این جامعه کنترل اجتماعی به طور فزاینده ای در حال تضعیف است.
فرمانده نیروی انتظامی به نقش حساس پلیس در جامعه رو به پیشرفت کشورمان اشاره کرد و گفت: تخصصی شدن پلیس از گام های خوبی است که در این زمینه برداشته شده است.
سردار احمدی مقدم، پلیس محله را گام دیگر نیروی انتظامی در برقراری امنیت بیان کرد و گفت: در این زمینه بنا به درخواست اهالی برخی از محله ها، شرکت های خدمات حفاظتی در قالب ۴۰ هزار نیرو به ارائه خدمات حفاظتی محله ها می پردازند.
نیروی انتظامی در دست فرماندهان مجرب
وزیر دادگستری هم دراین همایش با تبریک هفته نیروی انتظامی گفت: نیروی انتظامی از فرماندهان مجرب و کارآزموده و افسران پرتحرک بهره مند است.
حجتالاسلام والمسلمین پورمحمدی افزود : خداوند را شاکریم که نهاد انتظامی کشور قوام و سامان بسیار و شایستهای پیدا کرده و امروزه نیروی انتظامی از جایگاه ممتاز و برجسته ای برخوردار است.
پورمحمدی با بیان اینکه دولت پرهزینه اداره می شود و باید از این هزینه ها کاسته شود، افزود: باید از فضای شور، تبلیغ، تظاهر و ماجراجویی پرهیز کنیم، چرا که مدیریت کشور جای تفکر، تدبیر، برنامه و احساس مسئولیت است و جایی برای جدال و شعار نیست.
وزیر دادگستری با بیان اینکه امنیت، نعمت خداوند است، گفت: با وجود کشورهای ناامن در اطرافمان، خوشبختانه ایران در جایگاه امن و استواری قرار دارد که به راحتی این مهم تحقق نیافته و در این راستا تلاش های فراوان و همت های بلندی صورت گرفته است.
پورمحمدی افزود: امنیت، عدالت و امکانات سه شرط و لازمه زندگی خوب در هر محیطی است، اما باید توجه داشت که عدالت بدون امنیت محقق نمی شود.
وزیر دادگستری با بیان اینکه جامعه خوب و کامل بر اصول پیشرفت، توسعه و عدالت استوار است، گفت: همه اهالی فن میدانند که عدالت و امنیت دو مقوله جداناشدنی هستند و برای اجرای امنیت که زبان سخت و خشنی دارد، باید متکی بر روابط اجتماعی باشیم و اگر نیازهای جامعه بر اساس محبت و دلسوزی تنظیم شود، این حرکت ماندگار و تاثیرگذار میشود.
پورمحمدی با اشاره به اینکه اساس کار سخت همچون فعالیت های ناجا با محبت تاثیرگذارتر است، گفت: برای اثرگذاری بیشتر باید سه ویژگی انصاف، اخلاص و احساس را مد نظر بگیریم؛ چرا که نیروهای امدادی و انتظامی در مواقع سخت دستگیر مردم هستند و باید روابط انسانی در رفتارهای این افراد تبلور یابد.
وی با بیان اینکه کشورمان را باید در فضای مطلوب اداره کنیم، گفت: ما کشوری هستیم با جمعیت فراوان و دشمنان و دوستان زیاد که البته دوستانمان فدایی و جاننثار هستند و با آرمانهای ما همراهی میکنند، اما در برابر این دوستان، دشمنانی داریم که به بهانه برقراری حقوق بشر، اقدامات وحشتناکی انجام میدهند.
پورمحمدی افزود: باید کشور را مدیریت و دقت کنیم که با آسیب حداقلی، بالاترین بهره وری را داشته باشیم .
وی گفت: دولت جدید فصل جدیدی در مدیریت کشور آغاز کرده است و با نگاه تخصصگرا کشور را اداره میکند، چرا که با نگاه سطحی نمی شود کشور را اداره کرد و باید عمیق بود.
پورمحمدی با بیان اینکه دولت به تنهایی نمی تواند کشور را اداره کند و نباید همه کارها را خود به تنهایی انجام دهد، به مشارکتپذیری مردم اشاره کرد و افزود: مهمترین مساله در هر کشوری امنیت است و در حال حاضر شاهد آن هستیم که بخشی از امنیت نیز برونسپاری شده است.
وی با بیان اینکه یکی از مسائل اساسی در کشور، جامعه نگری است و باید اصول انقلاب و ارزشهای آن مورد توجه قرار گیرد، گفت: با رویکرد آرمانگرایانه و اخلاقمدارانه و مورد توجه قرار دادن اصول، میتوان کشور را اداره کرد و با این فضا در صحنه خارجی نیز قدم برداشته شده است؛ به گونهای که رسانه های بینالملل رئیس رژیم صهیونیستی را گرگی تنها دانستند.
در ادامه این مراسم، از خانواده های شهدا و جانبازان یگان های مختلف حفاظت با اهدا لوح سپاس تجلیل شد.