پخش زنده
امروز: -
هر هفته ۵۰۰ بیمار در انگلیس به دلیل معطل شدن در اورژانسها جانشان را از دست میدهند.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما، کانال چهار تلویزیون انگلیس در مطلبی به جان باختن بیماران به علت معطل شدن در اورژانس بیمارستانها و نبود تخت خالی در بیمارستانها پرداخت و اعلام کرد در هر هفته ۵۰۰ بیمار در انگلیس به دلیل این معطلی جانشان را از دست میدهند.
آمولانسها برای انتقال بیماران در مقابل بیمارستانها صف کشیده اند. فشارهای وارده بر ان اچ اس (سرویس سلامت عمومی انگلیس) بسیار زیاد است. اکنون، کالج سلطنتی پزشکی اورژانس هشدار داده است شرایط از این هم بدتر خواهد شد.
دکتر آدریان بویل رئیس کالج سلطنتی پزشکی اورژانس: در حال حاضر شرایط در تعطیلات رسمی بسیار بسیار دشوار است. طی آخر هفتهها افراد کافی در بیمارستانها پذیرش نمیشوند؛ و شاهدیم که روز بعد هم افراد همچنان پذیرش نشده اند، زیرا ظرفیت بیمارستانها پر است. این بدان معناست اورژانسها هم پر هستند و افرادی که به کمکهای فوری نیاز دارند دچار مشکل میشوند. بنابراین، ما با این طوفان بیماران مواجهیم.
کالج سلطنتی پزشکی اورژانس ادعا کرده است بحران در بخش اورژانس اکنون مسئول صدها مرگی است که در هر هفته روی میدهد.
دکتر آدریان بویل رئیس کالج سلطنتی پزشکی اورژانس: سال گذشته شاهد مرگ و میر بیش از اندازه افراد بودیم. این رقم مرگ و میرهای اضافی در مقایسه با متوسط مرگ و میرهاست. این رقم چیزی بین حدود ۸۰۰ هزار و ۵۰۰ بیمار بیشتر در هرهفته است. فکر میکنم مشکل مربوط به بخش اورژانس در یک چهارم تا یک سوم این مشکل دخیل است. با این اوضاع, ۵۰۰ مرگ در هر هفته قابل جلوگیری نیست.
سرویس سلامت عمومی انگلیس در ارتباط با این اعداد و ارقام ابراز شک و تردید کرد و هشدار داد ممکن است دلایل بیشتری به افزایش موارد مرگ و میر ربط داشته باشد. با این حال، آنها اذعان میکنند ان اچ اس تحت فشارهای فزآیندهای قرار دارد. در سال جدید، چندین بیمارستان و شرکت ارائه کننده آمولانس شرایط وخیمی را گزارش داده اند. کارکنان این بخشها در رسانههای اجتماعی صحنههایی را به اشتراک گذاشته اند که در بیمارستانها شاهدش هستند. این وبلاگ یک کارمند ارشد اورژانس است که هزاران بار به اشتراک گذاشته شده است.
راوی: شب گذشته ۶۰ درصد بیماران در بخش اورژانس به مدت بیش از ۱۲ ساعت معطل شدند. برخی از آنها هم بیش از ۴۰ ساعت منتظر ماندند. بسیاری از آنهایی که شب گذشته در اورژانس بستری شده بودند همچنان در اینجا هستند. افراد ۸۷ ساله به مدت ۱۸ ساعت روز صندلی نشسته اند. دیگر بیماران سالخورده ساعتها در حالی که ادرار کرده اند روی تخت دراز کشیده اند، زیرا پرسنلی برای رسیدگی به آنها یا حتی اتاقی برای رسیدگی به آنها و خشک کردنشان وجود ندارد. مردم بر روی زمین دراز کشیده اند، زیرا حتی صندلی خالی هم وجود ندارد. ترولیها هم در همه جا دیده میشوند.
وزیر بهداشت انگلیس حتی یک کلمه هم در این باره اظهار نظر نکرده است. اما وزارت بهداشت با صدور بیانیهای اعلام کرد: ما از فشارهای وارده بر ان اچ اس در پی شیوع همه گیری اطلاع داریم و به صورت خستگی ناپذیری تلاش میکنیم اطمینان حاصل کنیم افراد مراقبتهای لازم را دریافت میکنند.
آنفلوآنزا و کووید هم درایجاد این بحران معطل شدن بیماران در اورژانس دخیل بوده اند. این در حالی است که این ماه پرستاران و امدادگران بیشتری قرار است اعتصاب کنند و هیچ نشانهای از گشایش در مذاکرات با دولت مشاهده نمیشود.