سازمان دامپزشکی کشور از مردم خواست ماهیان قرمز بیحال و دارای لکه بر پوست خریداری نکنند .
به گزارش خبرگزاری صدا وسیما ؛ سازمان دامپزشکی کشور هشدار داد: افراد برای خرید و نگهداری ماهی قرمز شب عید توصیههای بهداشتی سازمان دامپزشکی را جدی بگیرند.
مشاور سازمان دامپزشکی کشور گفت: مردم ماهی قرمز شب عید را از مراکز مجاز خریداری و از خرید از دورهگردها و دستفروشان خودداری کنند.
اسدی افزود: افراد در هنگام خرید از تماس مستقیم و حفاظت نشده با ماهی و آب خودداری کنند و ظروف یکبار مصرف را برای حمل و جابجایی ماهی به منزل مورد استفاده قرار دهند.
وی گفت : پس از انتقال ماهی قرمز به منزل بلافاصله نسبت به تعویض آب اقدام و ماهیها به ظروف از قبل آماده شده منتقل شوند، همچنین با توجه به لزوم تعویض آب ماهیان خریداری شده، حداقل ۲۴ ساعت قبل از خرید ظرف نگهداری ماهی آماده در صورت استفاده از آب شهری باید در هوای آزاد به منظور کلرزدایی قرار داده شود.
اسدی تاکید کرد: در پایان نوروز، ماهیان قرمز در رودخانهها یا نهرها رهاسازی نشود و در محلهای تعیین شده توسط شهرداری رهاسازی صورت گیرد.
مدیرکل روابط عمومی سازمان دامپزشکی کشور درباره دمای آب نگهداری ماهیان قرمز شب عید گفت: بهترین دمای آب برای نگهداری ماهی ۲۶- ۲۲ درجه سانتیگراد است که برای تعویض آب باید هر بار ۲۵ درصد کل آب تعویض و از تعویض یکباره همه آب خودداری شود.
وی گفت : در ایام پایانی سال، گروههای نظارتی دامپزشکی در سراسر کشور به صورت مستمر در سطح شهرها در حال گشتزنی هستند و بر همه فروشگاههای عرضه ماهی قرمز نظارت دارند و با متخلفان برخورد قاطعانه میکنند.
مشاور سازمان دامپزشکی کشور گفت: مردم ماهی قرمز شب عید را از مراکز مجاز خریداری و از خرید از دورهگردها و دستفروشان خودداری کنند.
اسدی افزود: افراد در هنگام خرید از تماس مستقیم و حفاظت نشده با ماهی و آب خودداری کنند و ظروف یکبار مصرف را برای حمل و جابجایی ماهی به منزل مورد استفاده قرار دهند.
وی گفت : پس از انتقال ماهی قرمز به منزل بلافاصله نسبت به تعویض آب اقدام و ماهیها به ظروف از قبل آماده شده منتقل شوند، همچنین با توجه به لزوم تعویض آب ماهیان خریداری شده، حداقل ۲۴ ساعت قبل از خرید ظرف نگهداری ماهی آماده در صورت استفاده از آب شهری باید در هوای آزاد به منظور کلرزدایی قرار داده شود.
اسدی تاکید کرد: در پایان نوروز، ماهیان قرمز در رودخانهها یا نهرها رهاسازی نشود و در محلهای تعیین شده توسط شهرداری رهاسازی صورت گیرد.
مدیرکل روابط عمومی سازمان دامپزشکی کشور درباره دمای آب نگهداری ماهیان قرمز شب عید گفت: بهترین دمای آب برای نگهداری ماهی ۲۶- ۲۲ درجه سانتیگراد است که برای تعویض آب باید هر بار ۲۵ درصد کل آب تعویض و از تعویض یکباره همه آب خودداری شود.
وی گفت : در ایام پایانی سال، گروههای نظارتی دامپزشکی در سراسر کشور به صورت مستمر در سطح شهرها در حال گشتزنی هستند و بر همه فروشگاههای عرضه ماهی قرمز نظارت دارند و با متخلفان برخورد قاطعانه میکنند.