پخش زنده
امروز: -
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: شاخصهای مربوط به پایش همکاران گروههای پزشکی، پایش کیفیت ارائه خدمات و مراقبتهای بالینی، توسعه آمار تجهیزات دارویی و اقلام مصرفی از ویژگیهای نسخه هفتم سامانه مدیریت اطلاعات بیمارستانی است.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، دکتر زالی گفت: به لطف رویکرد دانشگاه بهره ور، بیمارستانهای تحت پوشش این دانشگاه رشد قابل توجهی در شاخصهای مورد نظر داشته اند و برای مثال دانشگاه در شاخص بستری بیمارستانی و انجام عملهای جراحی به ترتیب در حدود ۳۵ درصد و ۱۶ درصد نسبت به ۱۰ ماه پیش یعنی پایان سال ۱۴۰۰ رشد داشته است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افزود: ارائه خدمات سرپایی به شهروندان تهرانی از سوی دانشگاه در ۱۰ ماه نخست سال در مقایسه با مدت مشابه در سال گذشته ۵۴ درصد رشد داشته است.
دکتر زالی گفت: در حوزه تجهیزات دارویی و اقلام مصرفی، بیش از ۱۰۰ هزار کد در دانشگاه ثبت شده است به طوری که امروز میتوانیم در لحظه تمام انبارهای دارویی و تجهیزات مصرفی تحت پوشش دانشگاه را بررسی کنیم و در صورت لزوم برای رفع کمبودهای دارویی از تهاتر بین مراکز درمانی بهداشتی استفاده کنیم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با بیان اینکه در نسخه هفتم سامانه HIM سعی شده شاخصهای کمّی بیشتری برای سنجش رضایتمندی شهروندان از خدمات بهداشت و درمان دانشگاه تعریف شود بیان داشت: کمیتهای با نام کمیته افکارسنجی در دانشگاه تشکیل شده است تا بلافاصله پس از ارائه خدمات در مراکز بهداشتی و دارویی یا پس از ترخیص در مراکز درمانی، نظرسنجی انجام شود و اطلاعات این نظزسنجیها ظرف ۷۲ ساعت در اختیار مدیران مربوطه قرار داده شود و در پایان هر ماه با ترسیم گرافهای مربوطه، آمار تحلیلی رضایتمندی از خدمات در اختیار مدیر واحد مربوطه قرار بگیرد.
دکتر زالی با اشاره به اینکه آمار رضایتمندی از خدمات دانشگاه در سال ۹۹ حدود ۶۰ درصد بوده است، گفت: این آمار در حال حاضر به ۷۴ درصد رشد پیدا کرده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با بیان اینکه استفاده از این راهبرد جدید باعث افزایش درآمدهای بیمارستانی نیز شده است ادامه داد: درآمد دانشگاه در ۱۰ ماهه نخست امسال در مقایسه با مدت مشابه در سال گذشته، ۵۵ و هفت دهم درصد رشد داشته است.
دکتر زالی در پاسخ به این سوال که چگونه میتوان این راهبرد و استفاده از سامانه HIM را به مراکز بهداشتی درمانی دانشگاههای دیگر نیز تسری داد گفت: این سامانه باید به سامانهای ملی تبدیل شود. برای رسیدن به این هدف با کمک معاونین ذیربط وزارت بهداشت ما آمادگی کامل داریم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با بیان اینکه تیمهای کارشناسی برخی دانشگاهها برای بکارگیری این سامانه به این دانشگاه پیوسته اند تاکید کرد: یک سری الزامات فنی سخت افزاری وجود دارد که باید انجام شود.