پخش زنده
امروز: -
طرح ملی پایش و ارزیابی فراورده های غذایی در سطح عرضه در نیشابور با موفقیت انجام شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، مدیر نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی نیشابور گفت: طرح ملی پایش و ارزیابی فراورده های غذایی در سطح عرضه حوزه تحت پوشش دانشگاه در سال جاری با موفقیت اجرا و نتایج تمامی آزمون ها با استاندارد ملی مطابقت داشت.
مریم کلاهدوز افزود: فرآورده هاي غذایی و آشامیدنی پس از تولید، بسته بندی و در جریان عرضه تا مصرف تحت تاثیر شرایط محیطی دستخوش تغییرات فیزیکی، شیمیایی و میکروبی می شوند و این تغییرات می تواند سلامت و ایمنی مصرف کننده را تهدید و به مخاطره اندازد، لذا در راستای تضمین سلامت و ایمنی فرآورده ها از زمان تولید تا مصرف باید علاوه بر کنترل فرآورده ها در سطح تولید، کنترل و نظارت در سطح عرضه نیز صورت گیرد.
وی ادامه داد: این دستورالعمل اجرایی برای تمامی فرآورده های غذایی و آشامیدنی که دارای مجوزهای بهداشتی از سازمان غذا و دارو و معاونتهای غذا و دارو سراسر کشور می باشند کاربرد دارد که خوشبختانه در سال جاری این طرح با موفقیت اجرا و تمام نتایج آزمون با استاندارد ملی مطابقت داشت.
کلاهدوز اظهار کرد: در اداره نظارت بر مواد غذایی با تشکیل کمیته هماهنگی و برنامه ریزی طرح کشوری پایش و ارزیابی فراورده های غذایی PMS، در طول سال ١۴٠١ و طی فصول مختلف از ٣٢ قلم فرآورده های مشمول پایش و ارزیابی سطح عرضه بیش از ۵٩ برند از محصولاتی که بیشترین سهم بازار را دارند، طبق برنامه توسط کارشناسان حوزه نظارت از سطح عرضه نمونه برداری انجام و پس از انجام آزمون های مورد نظر نتایج در سامانه آدیت نیز ثبت شد.