پخش زنده
امروز: -
رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری با اشاره به کارزار جهانی مستکبران عالم برای منزوی سازی چهره جمهوری اسلامی گفت: با وجود تمامی محدودیتها و کارشکنیها باز هم بسیاری از دانشجویان بینالملل، ایران را برای تحصیل انتخاب میکنند.
به گزارش خبرگزاری صدا وسیما به نقل از روابط عمومی وزارت علوم ، رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها با اشاره به کارزار جهانی مستکبران عالم برای منزوی سازی و مخدوش کردن چهره جمهوری اسلامی گفت: با وجود تمامی محدودیتها و کارشکنیها باز هم بسیاری از دانشجویان بینالملل، ایران را برای تحصیل انتخاب میکنند که این امر آنها را از دانشجویان بینالملل دیگر کشورها متفاوت میکند.
مصطفی رستمی رئیس نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاهها در نخستین جشنواره جذب دانشجویان بینالملل که در دانشگاه تربیت مدرس برگزار شد به وضعیت جذب دانشجویان خارجی در کشورهای دیگر اشاره کرد و گفت: در دنیای کنونی موضوع پذیرش دانشجویان بینالملل از اهمیت ویژهای برخوردار است و این موضوع برای کشور ما نیز حائز اهمیت بوده و البته ملزوماتی دارد. دانشگاههای ما با دیگر دانشگاهها متفاوت هستند بنابراین دانشجوی بین المللی که کشور ایران را برای تحصیل انتخاب میکند از دانشجویان خارجی سایر کشورها متفاوت است و این نشان میدهد این دانشجو یک ظرفیت پایه دارد که آن را از دانشجوی بین الملل دیگر کشورها متفاوت میکند.
وی ادامه داد: این در حالی است که کارزار جهانی برای منزوی کردن ایران وجود دارد تا تصویری که از این کشور نشان میدهد تصویری مخدوش و سیاه باشد. یک بخش آن پروژه صهیونیستی مسمومسازی یا القای مسمومیت مدارس جمهوری اسلامی است که این یک کارزار جهانی توسط مجموعه مستکبران جهانی برای بدنام کردن چهره نورانی نظام جمهوری اسلامی است.
رستمی ادامه داد: وقتی این دانشجویان با تمام این موارد و این برخوردهایی که با جمهوری اسلامی میشود این کشور را انتخاب میکنند وظیفه مسئولان مرتبط این است که بهترین خدمات لازم را به این دانشجویان ارائه دهند.
وی به نامه سردار قاسم سلیمانی در روزهای پایانی عمرشان درخصوص دانشجویان بینالملل اشاره کرد و گفت: سردار سلیمانی نامه را به دکتر غلامی وزیر سابق علوم درخصوص حمایت و توجه به این دانشجویان بینالملل ارسال کرده بودند که این خود دغدغهمندی سردار را نسبت به دانشجویان بینالمللی که در کشور ما حضور داشتند نشان میدهد؛ بنابراین این خود مسئولیتی را بر عهده دانشگاهها و متولیان دانشجویان بینالمللی قرار میدهد.
رئیس نهاد رهبری در دانشگاهها ادامه داد: طی ۵ سال گذشته شورای راهبردی سیاست کلان دانشجویان بینالملل در شورای عالی انقلاب فرهنگی فعال بوده و رؤسای دانشگاههای مهم، وزرای آموزش عالی و بهداشت و مسئولان ذیربط در این شورا حضور فعال و مشارکت دارند و اتفاقاتی که در این مسیر رخ داده تلاش دستاندرکاران جذب دانشجویان بینالملل را نشان میدهد و امیدواریم بهترین اتفاقات در این عرصه رخ دهد.