پخش زنده
امروز: -
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار ایلام گفت: ورود شرکتهای دانشبنیان در همه عرصهها به ویژه در بخش کشاورزی باعث افزایش بهرهوری تولید شده است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز ایلام؛ شهریار عباسی با اشاره به ضرورت بهره گیری از شرکت های دانش بنیان در زمینه تولیدات کشاورزی اظهار کرد: استفاده از کشت فراسرزمینی و تکمیل زنجیرههای تولید از مولفههای رشد اقتصادی است که از سوی مسئولان استان ایلام به طور جدی پیگیری میشود.
وی افزود:ورود شرکتهای دانشبنیان در همه عرصهها به ویژه در بخش کشاورزی باعث افزایش بهرهوری تولید شده است و باید این شرکتها در تکمیل زنجیره تولید و فناوریهای دانشبنیان در زیربخشهای کاشت، داشت و بازاریابی فعال شوند.
عباسی یادآور شد: ایجاد تحول در زراعت، دانش شخمزنی، تسطیح اراضی، استفاده از بذور اصلاح شده، اصلاح الگوی کشت، آنالیز خاک و املاح آن، روشهای آبیاری نوین، مبارزه بیولوژیکی با آفات، سردخانههای مدرن، صنایع تبدیلی و تکمیلی و کاهش ضایعات نیازمند ورود شرکتهای دانشبنیان و فناورانه است.
وی با اشاره به فعالیت فنبازارها، ابراز کرد: فنبازارها حلقه واسطه بین عرضه کنندگان فناوری و محصولات فناورانه دانش بنیان با بازار و جامعه هدف است و ایجاد فن بازارها موجب شکوفایی اقتصاد و فناوری شرق آسیا در زمینههای مختلف از جمله کشاورزی شد.
رییس سازمان جهاد کشاورزی ایلام هم با بیان اینکه نزدیک به ۸۰۰ میلیارد تومان تسهیلات امسال به متقاضیان بخش کشاورزی پرداخت شده است، گفت: اولویت اصلی در بخش کشاورزی استان، توسعه زیربخشهای این حوزه و ارتقای دانش بنیان کردن دیپلماسی غذایی است.
آذرنوش عموزاده در اولین رویداد فناورانه بین المللی در مسیر کشاورزی دانش بنیان با حضور مسئولان و تجار عراقی در حوزه کشاورزی در دانشگاه ایلام، اظهار کرد: در دولت سیزدهم دانش بنیان کردن اقتصاد به ویژه در بخش کشاورزی استان باز تعریف شده و فعالیت و توسعه شرکتهای دانش بنیان کشاورزی به طور جدی توسط استاندار در استان در حال پیگیری است.
وی با بیان اینکه میزان تولید محصولات کشاورزی کنونی استان ایلام یک میلیون تن است که امکان افزایش به ۲ میلیون در سال وجود دارد، ادامه داد: در استان ایلام ۲۵ رقم بذر اصلاح شده با ۲۶ هزار تن تولید میشود که ظرفیت تولید بیشتر بذر در استان نیز امکان پذیر است.