پخش زنده
امروز: -
اندیشکده فاوندیشن اعلام کرد انگلیس در میانه بدترین دوره بیست ساله از زمان رکود بزرگ، از نظر رشد اقتصادی است.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما، به نقل از تلويزيون ويون، انگلیس هم اکنون در وضع رکود اقتصادی قرار دارد و کاهش نیروی کار در این کشور بدان معناست که اقتصاد این کشور فضا و شانس کمی برای فائق آمدن بر این شرایط دارد.
اندیشکده فاوندیشن به این نکته اشاره کرده است که انگلیس در میانه بدترین دوره بیست ساله از زمان رکود بزرگ، از نظر رشد اقتصادی است.
براساس پیش بینی بانک مرکزی انگلیس، انگلیس میتواند سالانه بدون افزایش فشار تورمی فقط حدود ۰.۷ درصد رشد اقتصادی تجربه کند که این موضوع میتواند اقتصاد را به یک دهه پیش از بحران اقتصادی ۲۰۰۸ بازگرداند. اما نکته اصلی درباره این بحران اقتصادی، کاهش هزاران نفر از نیروهای کار پس از همه گیری کرونا است. بسیاری از کارگران مسنتر دوره درمان طولانی تری داشتند و اخراج شدند و دیگر هم وارد چرخه کار نشدند.
اندرو بیلی، رئیس بانک مرکزی انگیس گفت: ما تا همین جای کار اقدامات زیادی درباره نرخ بهرهها انجام داده ایم و باید منتظر تاثیرات آن ماند. اما هنوز زود است که بخواهیم اعلام پیروزی کنیم. همچنان فشار تورمی وجود دارد و ما میتوانیم این موضوع را در دادهها مشاهده کنیم و از ماموران مان هم بشنویم. ما نیاز داریم که کاملا مطمئن شویم که از این تورم عبور خواهیم کرد و به همین علت است که نرخ بهره را افزایش داده ایم و به همین دلیل است که همچنان به دقت دادهها را رصد میکنیم.
اما همچنان به نظر میرسد برگزیت تاثیر زیادی بر اقتصاد انگلیس گذاشته است و بانک مرکزی انگلیس باید بهای اقتصادی این خروج از اتحادیه اروپا را بپردازد. هنوز هم پیش بینی میشود آسیبهای بیشتری در انتظار باشد. این خبر بدی برای ریشی سوناک، نخست وزیر حزب محافظه کار است که در نظرسنجیها عقبتر از حزب کارگر هستند.
بانک مرکزی انگلیس حتی از صندوق بین المللی پول هم بدبینتر است که اوایل هفته هشدار داده بود انگلیس بیش از سایر کشورهای صنعتی دنیا شامل روسیه که هدف تحریمهای سنگین است، دو سال سختی را پیش رو خواهد داشت.