پخش زنده
امروز: -
نیتریت که عمدتا در گوشت صنعتی از آن استفاده میشود، به ژامبون رنگ صورتی تند و به برخی سوسیسها رنگ قرمز میدهد. وجود نیتریت در مواد غذایی خطر ابتلا به سرطان را افزایش میدهد.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ نیتریت که عمدتا در گوشت صنعتی از آن استفاده می شود، به ژامبون رنگ صورتی تند و به برخی سوسیس ها رنگ قرمز می دهد. این ماده نگهدارنده که ظاهر گوشت خوک را تغییر می دهد و از تشکیل باکتری جلوگیری می کند، عامل تولید سالمونلوز و بوتولیسم است. اما بر اساس گزارش «انسس»، وجود نیتریت در مواد غذایی خطر ابتلا به سرطان را افزایش می دهد.
متخصص سرطان شناسی (الن تولدانو) : در سال های اخیر مشاهده شده است خطر سرطان کولون و راست روده با مصرف اندکی گوشت بیشتر افزایش پیدا می کند. نزدیک به پنج هزار و 600 مورد سرطان کولون و راست روده (در سال) با مصرف بیشتر گوشت به وجود خواهد آمد.