پخش زنده
امروز: -
معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی مازندران به لزوم ترويج توليد و اصلاح فرهنگ مصرف مرغ سايز تاکید کرد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران، معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی مازندران با اشاره به لزوم ترویج تولید و اصلاح فرهنگ مصرف مرغ سایز، گفت: بر اساس نامه معاون وزیر و رئیس سازمان دامپزشکی کشور مقرر شد برنامه ملی تولید و عرضه مرغ سایز با وزن لاشه حداکثر یک هزار و ۸۰۰ گرم انجام شود.
مسعود احمدی حاجی افزود: برنامه ملی تولید و مصرف مرغ سایز از برنامههای حاکمیتی و مورد توجه بوده که نیازمند همراهی، هماهنگی بدنه ستادی، استفاده از توان و ظرفیت تشکلهای تولیدی ملی و استانی است که در گام اول اجرا و راهبری برنامه به تشکل ملی فدراسیون طیور ایران و مجری برنامه ملی کاهش سن و وزن کشتار مرغ گوشت تفویض شد.
او گفت: همزمان سایر دستگاهها از جمله صدا و سیما و سازمان تات نیز در این امر برنامههای تبلیغی و اقناع سازی ذینفعان و آحاد جامعه را در رسانههای دیداری و شنیداری و کنترل و نظارت سیستمی از طریق سامانههای در اختیار وزارت متبوع بصورت کشوری در دستور کار قرار دارند.
احمدی حاجی افزود: با توجه به حجم بالای تولیدات مازندران در اجرای هرچه بهتر این برنامه در سطح کشور، با همراه سازی بیشتر تولیدکنندگان و پرورش دهندگان و هماهنگی بیشتر بدنه مدیریتی و کارشناسی استان، این مهم مطابق با مصوبات شورای امنیت ملی و توجه به جلوگیری از پیگیریها و تذکرات دستگاههای نظارتی بطور جدی در دستورکار قرار گرفته و اجرا میشود.
بسیاری کارخانه ها نیز بصورت سه شیفت کار میکنند و در سه شیفت به کارکنان غذا میدهند .
به شرکتهای بزرگ (به ویژه دولتی) ، ابلاغ و تاکید گردد تا اطلاع ثانوی ، مصرف مرغ در برنامه غذایی کارکنان را افزایش داده و مصرف گوشت قرمز را کاهش دهند .
استفاده از ظرفیت شرکتهای بزرگ برای تنظیم بازار مصرف فرصت بسیار خوبی است .
جالب بود
لطفا صدا و سیما نیز به پیاده سازی این راهکار کمک کند .