پخش زنده
امروز: -
بیش از ۲۲ هزار تن گوشت سفید تولیدی استان ، بزودی روانه بازار مصرف میشود.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران، معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی مازندران با اشاره به جوجه ریزی ۱۲ میلیون و ۱۴۰ هزار قطعهای آبان ماه در مرغداریهای گوشتی استان، گفت: پیش بینی میشود؛ ۲۲ هزار و ۸۶۶ تن گوشت سفید در استان تولید و به بازار مصرف عرضه شود.
مسعود احمدی حاجی افزود: ۲ میلیون و ۴۱۰ هزار و ۹۵۰ قطعه از جوجه ریزیهای انجام شده در آبان امسال از نژاد آپلاس، ۲ میلیون و ۸۴۲ هزار و ۱۵۰ قطعه از نژاد آرین، ۵ میلیون و ۳۵۰ هزار و ۱۹۰ قطعه از نژاد راس و یک میلیون و ۵۳۷ هزار و ۱۵ قطعه از نژاد کاب بود.
احمدی حاجی تعداد جوجه گوشتی تولیدی کارخانجات جوجه کشی استان را ۴۸ میلیون و ۱۶۷ هزار و ۷۲ قطعه، جوجه گوشتی تولیدی مزارع مرغ مادر گوشتی را ۳۱ میلیون و ۱۸۲ هزار و ۷۶۶ قطعه و جوجه ریزی در مزارع مرغ مادر گوشتی استان را ۵۳ هزار و ۸۰ قطعهای اعلام کرد.
به گفته معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی مازندران؛ ماهانه ۱۲ میلیون قطعه جوجه ریزی در مرغداریهای گوشتی استان انجام و روزانه ۴۰۰ تا ۴۵۰ هزار قطعه مرغ زنده تولید میشود که بخشی از آن به صورت زنده به خارج از استان (به ویژه تهران) ارسال و حدود ۵۰۰ تا ۷۰۰ تن مرغ در کشتارگاههای طیور استان کشتار شده که ۳۰ درصد آن در استان و مابقی معادل ۷۰ درصد به سایر استانها به ویژه تهران ارسال میشود.