پخش زنده
امروز: -
حماسه ۶بهمن آمل به عنوان سند وفاداری دیار علویان به آرمانهای انقلاب در تاریخ مقاومت ایران اسلامی ثبت شده است.
با نگاهی گذرا به تاریخچه حماسه ششم بهمن آمل سال ۶۰ میتوان این احساس را در ذهن متبادر کرد که خلق این حماسه بی بدیل سبب شد تا بسیاری از توطئهها و ترفندهای شوم گروهکهای کمونیستی و منافقان در آمل نقش بر آب شود.
نقش مردم حماسه ساز آمل در برخورد با درگیریهای منافقان را باید به حوادث جنگل آمل و حصار هزار سنگر در این شهرستان برای جلوگیری از ورود اجانب، بیگانگان و کمونیستهایی که قصد داشتند اهداف شوم اجرا نشده پایتخت را در شهرستانهای کشور اجرا کنند بی بدیل و وصف ناشدنی است.
نگاهی گذرا به سالهای آغازین پس از پیروزی انقلاب یعنی در اوایل سال ۶۰ نشانگر نقش موثر و ارزنده مردمان خطه مازندران خصوصا آمل در شکل گیری و ماندگاری انقلاب اسلامی است چرا که این روز که در وصیت نامه الهی - سیاسی معمار کبیر انقلاب نیز درج شده و مقام معظم رهبری رشادتهای شهدا و جانبازان آمل را ارج نهاده اند اتفاقاتی افتاد که کمتر دیده شده است.
کارشناسان و صاحبنظران مسائل سیاسی و جمعی از حماسه آفرینان ششم بهمن سال ۶۰ آمل، حماسه ششم بهمن مردم شهرستان آمل را در نوع خود بی نظیر دانستند و بیان کردند، این حماسه مردمی میتواند همطراز حماسه هایی، چون قیام مردم قم و تبریز قرار گیرد و به عنوان یکی از موفقیتهای ملت مقاوم ایران پس از پیروزی انقلاب از آن یاد شود.
در سحرگاه ششم بهمن ماه سال ٦٠ عدهای منافق و مائوئیست از سمت جنگل در قسمت جنوب آمل قصد تصرف این شهر را داشتند که مردم آمل در کمتر از یک روز با مقاومت خود به این غائله پایان دادند. در آن واقعه ۴۱ نفر شهید و بیش از دهها نفر مجروح شدند.
نواییان گزارش میدهد