پخش زنده
امروز: -
رئیس سازمان جهاد کشاورزی فارس گفت: تعرفه گاز صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی که اخیرا افزایش پیدا کرده بود اصلاح و به حالت قبل برگشت داده شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس،مجتبی دهقان پور افزود: تعرفه گاز صنایع تبدیلی از متر مکعبی ۱۹۰ تومان به ۵۰۰ تومان افزایش پیدا کرده بود که این افزایش بها نگرانی تولید کنندگان را در پی داشت، با پیگیریهای انجام شده به قیمت سابق بازگشت.
وی؛ این اقدام را مایه امید و اطمینان بخشی به فعالان حوزه صنایع تبدیلی و تکمیلی محصولات کشاورزی برای استمرار تولید عنوان کرد.
دهقان پور با اشاره به دغدغه دامداران در زمینه بهای شیر تصریح کرد: درصدد هستیم با تزریق نقدینگی به شرکت پگاه بخشی از دغدغه تولید کنندگان در این عرصه نیز مرتفع شود.
او با اشاره به فعالیتهای صورت گرفته در زمینه افزایش عملکرد مزارع شتوی گفت: در سال زراعی جدید، مصرف کودهای پایه را افزایش داده ایم و شاهد رشد ۱۳۷ درصدی در این زمینه هستیم که بهبود عملکرد و افزایش مقاومت گیاه به تنشهای محیطی را در بر خواهد داشت.