پخش زنده
امروز: -
همزمان با ارائه لایحه ضد اعتصابی دولت انگلیس در مجلس، کارکنان خدمات آمبولانس در این کشور اعلام کردند در پی تداوم بی توجهی دولت به درخواستهایشان برای بهبود شرایط کاری و دستمزد، اعتصاب ۲۴ ساعته خود را آغاز کرده اند.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما از لندن، اتحادیه کارکنان اعتصابی با بیان اینکه فقط برای فوریتهای تهدیدکننده زندگی مانند ایست قلبی، اعزام خواهند شد اعلام کردند: برنامههای دقیقی برای اطمینان از اینکه جان افراد به خطر نمیافتد، از جمله معافیتهایی برای برخی از کارکنان اعتصابی که انتظار میرود در مدت اعتصاب از خانه کار کنند، در نظر گرفته شده است.
مدیران سازمان ملی بهداشت و درمان انگلیس پیامدهای این تصمیم کارکنان خدمات امبولانسها را سختتر و بدتراز اعتصاب ماه پیش کارکنان امبولانسها ارزیابی کرده اند.
دولت در اعتصاب قبلی کارکنان خدمات اورژانس این کشور، نیروهای ارتش را برای امداد رسانی اضطراری به کار گرفت و اکنون نیز اعلام کرد کارکنان شبکه بهداشت و درمان و نیروهای ارتش را برای کاهش مشکلات به کار خواهد گرفت.
کارکنان اعتصابی، دولت انگلیس را متهم کردند که علاقهای برای توجه به حد اقل خواستههای انان ندارد به همین علت شمار بیشتری از کارکنان دست از کار خواهند کشید.
دکتر وین دیواکار، مدیرامور پزشکی سازمان ملی بهداشت و درمان انگلیس در پی این اعتصاب از عموم مردم خواست به جز در مواردی که تهدید جانی افراد در میان است بیماران خود یا توسط همراهانشان به بیمارستانها و مراکز درمانی مراجعه کنند.
وی افزود: پاسخگویی به تماسهای اضطراری مانند حملات قلبی و سکته نیز دو تا سه برابر بیشتر از زمان پیش از اعتصاب طول خواهد کشید.
اتحادیههای کارکنان سازمان ملی بهداشت و درمان انگلیس میگویند در نشست با استیو بارکلی، وزیر بهداشت این کشور تلاش کردند با دولت به توافق برسند، اما دولت حاضر به تامین خواست ما نشده است.
پس از کارکنان شبکه حمل و نقل ریلی و دریایی، شمار دیگری از کارکنان شبکه بهداشت و درمان انگلیس از جمله پرستاران اعلام کردند دور جدید اعتصابهای خود را از هفته اینده اغاز میکنند.
همزمان با سال جدید میلادی، دور جدید اعتصابها در این کشوراغاز شده است. این اعتصابها در بخشهای حمل و نقل، آموزش، بهداشت و درمان و برخی دیگر از خدمات عمومی از تابستان امسال و در پی افزایش کم سابقه هزینههای زندگی به ویژه هزینه تامین برق و گاز آغاز شده است. اتحادیههای کارکنان میگویند خواسته انان تضمین امنیت شغلی، بهبود شرایط کاری و افزایش دستمزد به گونهای است که بتوانند هزینههای ضروری زندگی را تامین کنند. انان میگویند دولت تا کنون حاضر به تامین خواست انان نشده است در حالیکه شماری از کارکنان به علت مشکلات مالی به کمک خیریهها و بانکهای غذا وابسته شده اند.
بتازگی اندیشکده جوزف راونتری اعلام کرد شمار افراد فقیر در این کشور به ۱۴.۵ میلیون نفررسیده است و به سرعت در حال افزایش است.
انگلیس دارای ششمین اقتصاد بزرگ جهان است و جمعیت این کشور حدود ۶۸ میلیون نفر اعلام شده است.