پخش زنده
امروز: -
ضایعات میوه خوش آب و رنگ شمال با روش گرما درمانی ۱۰ درصد کاهش یافت.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران،معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی مازندران گفت: با بهره گیری از شیوه نسبتا جدید گرمادهی در سورتینگها، ضایعات ۱۰ درصدی دوره انبارداری مرکبات، به دو تا سه درصد کاهش پیدا میکند.
عباسپور با بیان اینکه در شیوه گرما درمانی مرکبات سورت شده به مدت دو دقیقه در محلولی از آب چهل درجه سانتیگراد و قارچ کش شستشو و ضد عفونی میشوند افزود: دو ترکیب قارچ کش دارای گواهی استاندارد، در اختیار سورتینگ داران قرار گرفته است تا گرما درمانی با شیوههای صحیح، استاندارد و مشتری پسند خارجی انجام پذیرد.
او گفت: گرما درمانی، ماندگاری مرکبات پس از برداشت را تا پایان فصل بهار افزایش میدهد.
۶۰۰ واحد سورتینگ مرکبات مازندران به ظرفیت یک میلیون و ۷۰۰ هزار تن از شیوهی گرما درمانی به دو روش غرقابی و سبدی استفاده میکنند و مازندران از استانهای پیشرو کشور در زمینه تولید ماشین آلات گرمادهی است.
دیوارگر گزارش میدهد