پخش زنده
امروز: -
چای یکی از نوشیدنیهای رایج در میان ایرانی هاست و دارای ترکیبات مختلفی همچون کافئین و تالان است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه، کارشناس ارشد تغذیه مرکز بهداشت استان کرمانشاه گفت: تحقیقات اخیر نشان میدهد چای برای سلامت قلب و عروق، پیشگیری از پوکی استخوان، رفع خستگی، پیشگیری از سرطان و جلوگیری از پیری زودرس موثر است.
محمد سعید غلامی با اشاره به اثرات ضد میکروبی و ضد التهابی چای افزود: این نوشیدنی محبوب میتواند از عوارض آلودگی هوا بر بدن کم کند.
وی گفت: چای در افزایش متابولیسم و سوخت و ساز بدن، محافظت از دهان و دندان و افزایش نشاط و تمرکز موثر است.
غلامی با بیان اینکه استفاده از چای کهنه به هیچ عنوان توصیه نمیشود افزود: مصرف چای داغ ابتلا به سرطان مری را افزایش میدهد.
وی گفت: چای باید با فاصله حداقل یک ساعت قبل و یا دو ساعت بعد از غذا مصرف شود تا آهن موجود در غذا از بین نرود.
کارشناس ارشد تغذیه مرکز بهداشت استان کرمانشاه به افراد مبتلاء به سنگ کلیه، زخم معده، ورم و رفلاکس معده توصیه کرد چای را بصورت کمرنگ و محدود مصرف کنند.