پخش زنده
امروز: -
گوشت قرمز جزو مواد پروتئینی محسوب میشود، اما زیاده روی در مصرف آن سلامتی را به خطر میاندازد.
به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز خوزستان، گوشت قرمز جزو مواد غذایی پرمصرف و پرطرفدار است که باوجود خواصی که دارد، ولی زیاده روی در مصرف آن سلامتی را به خطر میاندازد و خطر ابتلا به برخی بیماریها را افزایش میدهد.
افزایش علائم پیری زودرس از جمله پیامدهای منفی زیاده روی در مصرف گوشت قرمز است، اما با مصرف میوه و سبزی که باعث افزایش آنتی اکسیدانها و مهار رادیکالهای آزاد میشوند، میتوان از بروز مشکلاتی مانند لکههای تیره و چین و چروک جلوگیری کرد.
گوشت قرمز دارای چربی اشباع شده است و به همین دلیل موجب افزایش فشار خون در فرد میشود، اما مصرف کمتر از این گوشت باعث طبیعی شدن فشار خون خواهد شد.
اختلال دستگاه گوارش از مهمترین مضرات گوشت قرمز است، علت این امر پایین بودن فیبر در این ماده غذایی است که موجب میشود فضایی برای غذاهای حاوی فیبر در معده باقی نماند، بههمین دلیل با مصرف میوه و سبزیجات سرشار از فیبر از مشکلاتی مانند یبوست نیز جلوگیری کنید.
جالب است بدانید افرادی که نسبت به دیگران میزانی بیشتر گوشت قرمز مصرف میکنند، در معرض چاقی و افزایش وزن قرار دارند، پس برای این که خطر افزایش سریع وزن را از خود دور کنید، برنامه غذاییتان را تغییر دهید.
کاهش سطح انرژی بدن، بدبو شدن بدن، افزایش خطر ابتلا به بیماری دیابت، افزایش آنزیمهای گوارشی، نگه داشتن اسید چرب امگا ۶ در بدن و ایجاد درد و التهاب، ایجاد مقاومت دارویی در بدن به دلیل تزریق آنتی بیوتیکها و سایر داروها به گاوها، افزایش خطر ابتلا به سرطان به دلیل دارابودن سم دیوکسین، افزایش خطر ابتلا به بیمارهای قلبی و همچنین بیماری جنون گاوی و در نتیجه زوال عقل و آلزایمر از دیگر مضرات استفاده بیش از حد از گوشت قرمز به شمار میروند.