حمایت از فناوریهای نوین آموزشی در اولویت است
در رویداد معرفی محصولات پیشرفته آموزش پزشکی در دانشگاه علوم پزشکی تهران، بر نقش هوش مصنوعی و فناوریهای واقعیت مجازی و افزوده، در ارتقا کیفیت آموزش پزشکی و پیراپزشکی تاکید شد.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما به نقل از وبدا، دکتر یونس پناهی، معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت با تاکید بر تاثیر فناوریها در بکارگیری روشهای پیشرفته آموزشی در مراقبتهای بالینی گفت: امروزه آموزش سنتی به آموزشهای نوین تمرین مراقبتهای بالینی در محیط امن تبدیل شده است.
وی با اشاره به چگونگی حمایتهای معاونت تحقیقات و فناری و نیماد از توسعه شبیه سازهای آموزش پزشکی گفت: از آنجا که آموزش مقدمهای بر پژوهش مسئله محور و پاسخگو به نیاز جامعه است؛ توسعه فناوریهای آموزشی نیز در اولویت معاونت پژوهشی قرار دارد. ۹۰۰ مرکز تحقیقاتی، ۳۰ مرکز تحقیقاتی غیردولتی، ۲۵ شبکه تحقیقاتی و ۶۹ پژوهشکده در مجموعه وزارت بهداشت فعالیت دارند که میتوان از ظرفیت آنها در توسعه آموزش مجازی استفاده کرد. دکتر پناهی افزود: با استفاده از شبیه سازها میتوان خطاهای پزشکی را به حداقل رساند و استفاده از آزمایش ها، داروها و تجهیزات پزشکی را ساماندهی کرد.
دکتر حسین قناعتی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران، دکتر حسین قناعتی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران و دکتر محمد حسین بهشتی معاون نوآوری و تجاری سازی معاونت علمی ریاست جمهوری در این نشست حضور داشتند.